Koldan vazgeçtim :)))) güzel dimi gelinlik işlemeli beyendim bende diğeri çok şade duruyo giyince İnan’ın fotodaki gibi durmuoyarım kol bu gelinliği yakışmaz ya olduğu gibi giyin ya da tüm kol yapın. ama gelinlik sade ve bu haliyle çoook güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koldan vazgeçtim :)))) güzel dimi gelinlik işlemeli beyendim bende diğeri çok şade duruyo giyince İnan’ın fotodaki gibi durmuoyarım kol bu gelinliği yakışmaz ya olduğu gibi giyin ya da tüm kol yapın. ama gelinlik sade ve bu haliyle çoook güzel
Koldan vazgeçtim bende altındaki üçgen işlemelere takıldım göze batıyor mu diye
Bu gelinliği bakmaya başladığım ilk gün beyendim diğer gelinlikler birbirine çok benziyor du bitek bu bana farklı gelmişti hep kollu gelinlik istemişimdir ama gelinlik dantel ve işleme olduğu icin kol fazlamı gelir diye düşünüyorum şimdi bide düğünüm ağustostaGüzel duruyor .
Hangisi içine sindiyseİkisini canlı denedim sadesi fotoğrafta güzel fakat normalde üstte çok boş duruyor inanın işlemeli olan tam bir prensesmişsin gibi hissettirdi bana bide sade olan çok krem rengi işlemeli olan kırık beyaz
İşlemeli halini beyendim işlemesiz cok boş durdu giyince koldanda vazgeçtim gibi gelinliğin modelini bozsun istemıorumYoo göze batmıyor , belde net bir kesiktense böyle çok daha şık
:) evet diğer gelinlikler birbirine çok benzıyordu bir bu farklı geldi orda bana bideHangisi içine sindiyse
Hangisinde daha pamuk hissettiysen onu tercih et tabiki
Bence güzel çok . :)Bu gelinliği bakmaya başladığım ilk gün beyendim diğer gelinlikler birbirine çok benziyor du bitek bu bana farklı gelmişti hep kollu gelinlik istemişimdir ama gelinlik dantel ve işleme olduğu icin kol fazlamı gelir diye düşünüyorum şimdi bide düğünüm ağustosta
Kapora verdim bunu almak istıyorum orda sıkıntı yok kol konusunda kararsızım yaptırmıcam sanırım gerçek fikriniz dimiBence güzel çok . :)
Bunu almadıysan daha değişik modellere de bakabilirsin ama
Üstte görmek Lazım bu şekilde guzel görünüyor amaKapora verdim bunu almak istıyorum orda sıkıntı yok kol konusunda kararsızım yaptırmıcam sanırım gerçek fikriniz dimi
Üstümde güzel durdu şık ve zengin bir görüntü olduÜstte görmek Lazım bu şekilde guzel görünüyor ama
Çyleyse tamamdırÜstümde güzel durdu şık ve zengin bir görüntü oldu
Bindallı kaldı bi Onun araştırmasındayım şuan :)))Çyleyse tamamdır
Mutluluklar canımBindallı kaldı bi Onun araştırmasındayım şuan :)))
Sağol canım benimMutluluklar canım
O zaman çok zor olur :) isabetli karar vermemişsinizKol yaptırmaktan vazgectim ağustos düğünü zorlanabilirim diye düşünüyorum
Orta bölümde hoşuma gitti ortadan kesmek yerine aşagı doğru uzamasıda güzelO zaman çok zor olur :) isabetli karar vermemişsiniz