Gelinlik Modelleri İşlemeli gelinlik üstü???

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.309
323
123
Kızlarrr bir önceki konumda yollamıştım işlemeli hali bu ben bunu beyendim altıda böyle olacak ama A kesim olacak kol yaptırmak istiyorum bide dirseğe kadar nasıl fikir ???? Zarif durduğunu düşünüyorum kolun

Canim gelinlik güzel ama yarim kol yakismaz bence. Ya böyle kalsin yada tüm kol yaptir

Yarım kol olabilir bence. Omuzdaki danteller olmazsa tabi. Kol uzatılırsa daha sade ve sıkı olursa, kola tam oturacak şekilde olabilir

yarım kol bu gelinliği yakışmaz ya olduğu gibi giyin ya da tüm kol yapın. ama gelinlik sade ve bu haliyle çoook güzel
Kol yaptırmayacağım yüksek ihtimalle
yarım kol bu gelinliği yakışmaz ya olduğu gibi giyin ya da tüm kol yapın. ama gelinlik sade ve bu haliyle çoook güzel
kol yaptırmayacağım bide sormak istediğim gelinliğin üst tarafından alta inen detay kötü duruyor mu üçgen gibi

Sadesini beğendim ben
İşlemeli pek zarif görünmedi gözüme
Tabiki senin isteğin önemli
İkisini canlı denedim sadesi fotoğrafta güzel fakat normalde üstte çok boş duruyor inanın işlemeli olan tam bir prensesmişsin gibi hissettirdi bana bide sade olan çok krem rengi işlemeli olan kırık beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…