Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kol yaptırmayacağım yüksek ihtimalleyarım kol bu gelinliği yakışmaz ya olduğu gibi giyin ya da tüm kol yapın. ama gelinlik sade ve bu haliyle çoook güzel
kol yaptırmayacağım bide sormak istediğim gelinliğin üst tarafından alta inen detay kötü duruyor mu üçgen gibiyarım kol bu gelinliği yakışmaz ya olduğu gibi giyin ya da tüm kol yapın. ama gelinlik sade ve bu haliyle çoook güzel
Kol yaptırmaktan vazgectim ağustos düğünü zorlanabilirim diye düşünüyorumYarım kol olabilir bence. Omuzdaki danteller olmazsa tabi. Kol uzatılırsa daha sade ve sıkı olursa, kola tam oturacak şekilde olabilir
Üst kısmından alta İnen üçgen işleme nasıl duruyor pekiBence gayet guzel
Kol yaptırmaktan vazgeçtim üçgen kısma takıldım şimdide üst taraftan alta inen işlemeli bölümBu gelinlik oldugu gibi gayet guzel
Hic formunu bozmayin bence
Vazgectim bende acaba üst taraftan alta inen üçgen işlemeli kısım nasıl duruyorBence hiç yaptırmayın kol.
İkisini canlı denedim sadesi fotoğrafta güzel fakat normalde üstte çok boş duruyor inanın işlemeli olan tam bir prensesmişsin gibi hissettirdi bana bide sade olan çok krem rengi işlemeli olan kırık beyazSadesini beğendim ben
İşlemeli pek zarif görünmedi gözüme
Tabiki senin isteğin önemli
Güzel duruyor .Üst kısmından alta İnen üçgen işleme nasıl duruyor peki
Yaptırmaktan vazgectim kolCanim gelinlik güzel ama yarim kol yakismaz bence. Ya böyle kalsin yada tüm kol yaptir
Koldan vazgeçtim bende altındaki üçgen işlemelere takıldım göze batıyor mu diyeİşlemeli hali de güzelmiş , A kesim gelinlik favorimdir zaten lakin kol yapmasanız olmaz mı ? Kollu olunca böyle durmayacak.