island kiss mi Touch of pink mi ?

allure38

............
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
418
2
66
Kzlar bu kokular sizce nasıl kullanan varsa tarf edebilrmi ? Meyvelimi nasıl :) ? Siz olsanız hangisini alırdınız?

touch of pink kullandım ben cnm bence çok güzel bir koku meyveli ama bayacak kadar değil bence tam genç kız kokusu heleki yazda yaklaşıyor yaza çok iyi uyacak bir koku diğeri hakkında fikrim yok ama sunu belirteyimki touch of pinki gönül rahatlığıyla alabilirsin çevremde bu kokudan memnun olmayan kimseye rastlamadım ne zaman sıksam herkesin çok hoşuna gider zaten lacoste kokuları hafif ve güzel oluyor

kokuyu tarif edemem ama ablam touch of pink kullandı bi ara çok güzeldi ağır değildi herkes de sorardı adını,diğeri hakkında hiç bi fikrim yok

azcıkda etkileyici olsun istiyorum :) bi de D&G light blue yu dusunuyorum ama .. kara veremedim dha.. Meyveli olcak ama kesin orası :)

Escada kokularını bayağı bulan biri olarak Lacoste touch of pink diyorum.Bugün kokladım bence güzel bir yaz kokusu.Lisede gibi hissettim kendimi:))

2sinie baktım bugun 2side cook guzel yaa off karasz kaldm ikisinide almam lazım

Kesinlikle island kiss diorum bende yaz için onu düşünüyorum çok güzel meyveli bir koku

Touch of pink almştım ama değiştireceğim yarın bi gün island kiss alcam çünkü tam meyve tamm :):) touch of pinkinde kalemini alırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…