Ben yeni geldim şah in paradise tan.İnternetteki olumlu Yorumları Fazla ciddiye almışım ve gözümde fazla büyütmüşüm maalesef nerden başlasam bilmiyorumki ....odalar küçük banyoda kızları küvette sokayım dedim tıpası yoktu sordum bulamadılar. Kumluca otogarına ücretsiz servis dediler gelirken Sağolsun aldılar dönüşte ise taksi çağırabiliriz servis 1de dediler,Kumluca otogarına anlaştıkları taksi ile dönmek zorunda kaldık halbuki internette bunun açıklaması yoktu. Internet bağlantısı yok denecek kadardı dns i bir türlü alamadı. Bayanlar havuzundada deniz suyu olan büyük havuza 6 Yaşından küçükleri sokmamak için mücadele ettiler. Küçük havuzu çok soğuk çocukLar üşüyorlar bizim girdiğimize girmek istediler ama 5 in içinde olan kızım giremedi. Deniz suyu mikrop tutmaz derler ama bunlar onu da ilaçladıklarını iddia ettiler bana çok mantıklı gelmedi. Çocuklar için gittik tatile ama tam istediğimiz gibi olmadı. 9.30 da Başlayan çocuk Programı'nın en son kulüp Şarkısı diye söyledikleri şarkı küçüklere hiç uygun değildi. Benim gibi çok fazla beklenti içinde gitmeyin derim. Geçen sene Marinem Karaca ya gitmiştik bodrumda oradan daha memnun kalmıştık. Şimdiden iyi tatiller herkese....