• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Islak mendili yıkıyor musun

Benim bebeğim yok ama yakınlarım hep yıkar yada alkolsüz olan bezleri tercih ederler. Annem genelde torununa pamuk kullanır pamuğu ıslatır öyle temizler

Benim bebeğim yok ama yakınlarım hep yıkar yada alkolsüz olan bezleri tercih ederler. Annem genelde torununa pamuk kullanır pamuğu ıslatır öyle temizler

Ben ilk iki ay pamuk kullandim suan uni baby yenidogan kullaniyorum. İceriginde sadece potasyum sorbate var o madde de gidalarda kullanilan tarim bakanligi tarafindan izinli bir madde. Cok sukur Hic pisik yapmadi. Ama diger islak mendilleri kullanmayi planlamiyorum suanda.

Valla ben hiç yıkamadım ama alkolsüz ve unibaby olmasına dikkat ettim. Şimdi 7 aylık unibaby natural kullanıyoruz. Yeni Doğanı bıraktık çok memnunuz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bende fresh'n soft yeni doğan ıslak pamuk mendil kullanıyorum hiç pişik olmadı zaten doğal pamuk,saflaştırılmış su yazıyor üzerinde.. geçen bitmişti başka mendili yıkayıp kullandım hemen kızardı..

Benimde 3 aylik bi kizim var teni acayip derecede hassas ben onun icin islak mendili ilik su koydugum tasa atiyorum altini alirken bol suyla siliyorum ardindan peceteyle kuruladimmi hic bi sorun olmuyo ardindanda posik onleyici krem suruyorum miss gibi oluyo :)

ıslak mendilin yıkandığını ilk defa duydum vallahiç aklıma gelmemişti.ben kızımda ilk zamanlar sadece ılık su pamuk kullandım şuan 5 aylık ve uzun zamandır dalin kullanıyorum.çok da memnunum. ilk zamanlar pişik oluyor tabi ama pişik kremi olarak sebamed kullanmaya başlayınca bir daha sorun yaşamadım..

Benimde bebeğim 7aylık genelde pamuğu ıslatıp hazırlıyorum büyuk bir plastik kutuya ve onu kullanıyorum bebeğimin cantisindada küçük bir plastik saklama kabı var onada hazirlayip koyuyorum..birkaç kez ıslak mendil denedim bebeğimin poposu hemen pembeleşti hemen ıslak pamukla sildim ve geçti molfixi hic önermem onun pedleri benide rahatsiz etti bebeğimide islak mendili rahatsiz etti

İmza

Ben kızıma asla hiçbir mendili kullanmadım.her zaman su ve beyaz sabun kullandım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back