Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ıslak mendil koleksiyonum yok ben tekli ıslak mendilleri kullanmaya kıyamam biraz birikir evde sonra uçar gider kim alıyosa artık. ama para koleksiyonum var yaklaşık 110tane demir param var delikli paradan tutta abdülmecitin dönemine ait abdülmecid tuğralı param:kedi:
biriktirebilirsem yollarım belki
yarın alt kat komşum memleketine bursaya gidiyo oğlu sınava girecekmiş bende izmite :lepi:
değişik bir kolleksıyonmuş...
ben istesemde yapamam heralde burda restoranlarda peçete bile vermıyolar ıslak mendil nerdeeee :))
oje koleksıyonu yapmak istiyorum bende kafaya koydum..yanlız oje sürmeye yeni başladığım için henuz 8 tane ojem war =) hedef 100p senın koleksıyonda hoşmuş. saçma olucak ama merak ettim ortalama kaç paket ıslak mendılın war =)
aaaaaaa evet bende nişanlıykene biz ilçede oturuoduk eşim ilde bursaya gittiğim biletlerinmde saklı bana yazdığı herşey benim ona yazdıklarımhatta bütün msjlar kayıtlıydı taaaaaa ki tel bozulana kadar teknolojiye güven olmuyo hiçççççççççççççççççççççççlmaz: