• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Islak mendil koleksiyonu

değişik bir kolleksıyonmuş...
ben istesemde yapamam heralde burda restoranlarda peçete bile vermıyolar ıslak mendil nerdeeee :))

benim ıslak mendil koleksiyonum yok ben tekli ıslak mendilleri kullanmaya kıyamam biraz birikir evde sonra uçar gider kim alıyosa artık. ama para koleksiyonum var yaklaşık 110tane demir param var delikli paradan tutta abdülmecitin dönemine ait abdülmecid tuğralı param:kedi:

O SENİN Kİ ASIL KOLEKSİYON CANIM TARİH KOKUYO AMA BENİM TARİHLE ARAM YOKTUR:((((fisfisfisfisfisfis

biriktirebilirsem yollarım belki
yarın alt kat komşum memleketine bursaya gidiyo oğlu sınava girecekmiş bende izmite :lepi:

SENDE GEL KIZ GEZDİRİRİM SENİ AMA BENDE YARIN ANNEME GİİYORUM BURSANIN İLÇESİNDE ANNEM MUSTAFA KEMAL PAŞADA AYRI Bİ GÜN GEL KEMAL PAŞA TATLISIDA YEDİRİRİM SANA HAKİKİSİNDENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:lepi:

değişik bir kolleksıyonmuş...
ben istesemde yapamam heralde burda restoranlarda peçete bile vermıyolar ıslak mendil nerdeeee :))

CANIM MEMLEKETİM BİZ ONDAN ADAM OLAMIYORUZ 2KİŞİYE 4 MENDİL KOYUYOLAR1İ EŞİME 3Ü KOLEKSİYONAkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Aynı sey bendede var:-) tek benmıyım dıye suphe duymaya baslamıstım:-) canım sıkıldıkca onlara bakıp anılarımı tazelıyorum surda sunu yemzıtık surda sunları yapmıstık dıye......

ay ben 3senelik faturalarımızı topluyodum geçen temizlikte eşim ağlatarak attı valla sıra o ıslak mendillerede gelcek die tehdit edio beni çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmalsanaalsanasmilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

aaaaaaa evet bende nişanlıykene biz ilçede oturuoduk eşim ilde bursaya gittiğim biletlerinmde saklı bana yazdığı herşey benim ona yazdıklarımhatta bütün msjlar kayıtlıydı taaaaaa ki tel bozulana kadar teknolojiye güven olmuyo hiççççççççççççççççççççççç:olmaz:

oje koleksıyonu yapmak istiyorum bende kafaya koydum..yanlız oje sürmeye yeni başladığım için henuz 8 tane ojem war =) hedef 100 :Pp senın koleksıyonda hoşmuş. saçma olucak ama merak ettim ortalama kaç paket ıslak mendılın war =)

kaydirigubbakcemile5 bende seviyorum rengarenk oje koleksiyonumu. 43 ojem var, hepsini kullanıyorum. tırnaklarım uzun ojesiz bırakmıyorum pek.

aaaaaaa evet bende nişanlıykene biz ilçede oturuoduk eşim ilde bursaya gittiğim biletlerinmde saklı bana yazdığı herşey benim ona yazdıklarımhatta bütün msjlar kayıtlıydı taaaaaa ki tel bozulana kadar teknolojiye güven olmuyo hiççççççççççççççççççççççç:olmaz:

eşimle olan tüm msjlarımızı yıllardır bende saklıyorum, dostlarımla olan msjları ve mailleride saklarım.

eskici gb yizopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

bende peçete biriktiriyodum bi ara evlenmeden önce

eşimde tel kartlarını biriktiriyomuş halendaha saklıyo okulda ailesini aradığı kartları bayanssulusmile

değişik. resmini de koydun sandım buraya başlığa öyle tıkladım yani sergi açsan gelen olcak demekki alkisalkisalkis

ilginç bir kolleksiyon çeşiti
hiç duymamıştım daha önce
peçete kolleksiyonu gördüm de bunu ilk kez
mümkünse resimleirni koyabilir misin topiğe
yani nasıl oluyor pek anlayamadım bu kolleksiyonu
görsel açıdan mı yoksa kokusu bakımından mı biriktiriyorsunuz
bende çok fazla tüketirim paket paket alırım eve
kolay gelsin sana a.s.

gerçekden ilginç bir koleksiyon çeşidi olmuş, bende arada biriktiriyorum ama darda kalınca ilk iş bu ıslak mendillere koşuyorum bu nedenlede fazla bir birikimim olmuyor zemuszemus

çokkkkkkkkk oldular artım ayn ılarını kullanıyorum

Bende yapıyorum saçma amananiknanik her gittiğim yerde anı oluyo sevgilimle gittiğim yerlerden alıyorumzevklikaydirigubbakcemile

ben ne bulursam onu alıyorum, bazen ıslak mendil, bazen paketli küp şeker, bazen baskılı bir peçete...
Ve bunların üzerlerine tarih atmayı çok seviyorum
Ayrıca otobüs, teleferik, sinema biletlerini de biriktirmeyi çok seviyorum..
Ha bi de fiş biriktiriyorum :roflol:

Back