- 11 Mart 2013
- 33.502
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.614
- 798
- 32
Herkese merhaba güzel bayanlar çok lezzetli bir tarif ile karşınızdayım
. Hemen malzemelere geçelim 
Malzemeler :
1 paket margarin
2 yumurta
1 su bardağı toz şeker
3 yemek kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Şerbeti için ;
1 su bardağı şeker
2 su bardağı su
Üzerini süslemek için :
Hindistan cevizi
Hazırlanışı :
Oda sıcaklığındaki margarin ve diğer malzemeler derin bir kaba alınır ele yapışmayacak kıvamda yoğurularak hamur elde edilir.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılarak yuvarlanır .Pişirme kağıdı serdiğimiz tepsiye dizilir.170 derecede pişirmeye bırakılır.
Kurabiyeler piştikten sonra 2 su bardağı su içerisinde 1 su bardağı şeker karıştırılarak eritilir. Şerbeti kaynamadan kullanacağız
Pişmiş ve sıcak olan kurabiyeler şekerli suya batırılıp 5 saniye kadar bekleyerek hindistan cevizine bulanır ve servis tabağına dizilir.
Ardından sunuma geçiyoruz afiyet olsun yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum . Hak eden kazansın sevgilerle herkesi kocaman öpüyorum

Malzemeler :

1 paket margarin
2 yumurta
1 su bardağı toz şeker
3 yemek kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Şerbeti için ;

1 su bardağı şeker
2 su bardağı su
Üzerini süslemek için :

Hindistan cevizi
Hazırlanışı :

Oda sıcaklığındaki margarin ve diğer malzemeler derin bir kaba alınır ele yapışmayacak kıvamda yoğurularak hamur elde edilir.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılarak yuvarlanır .Pişirme kağıdı serdiğimiz tepsiye dizilir.170 derecede pişirmeye bırakılır.
Kurabiyeler piştikten sonra 2 su bardağı su içerisinde 1 su bardağı şeker karıştırılarak eritilir. Şerbeti kaynamadan kullanacağız

Pişmiş ve sıcak olan kurabiyeler şekerli suya batırılıp 5 saniye kadar bekleyerek hindistan cevizine bulanır ve servis tabağına dizilir.

Ardından sunuma geçiyoruz afiyet olsun yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum . Hak eden kazansın sevgilerle herkesi kocaman öpüyorum

Son düzenleyen: Moderatör: