• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşkur sigorta durumu

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.340
342
123
Merhaba ben işkura kayıtlıyım yaklaşık 15 aydır işsizim pazartesi günü işkurdan başvurduğum bir yere görüşmeye gideceğim ilanın altında ulaşım ücreti desteği,yemekhane desteği yazmışlardı.Daha önce çalıştığım yerleri diğer iş siteleri üzerinden bulmuştum aklıma takılan şey sigorta durumu yani işkurla işe girince deneme süresi bitince mi yoksa işe girilen ilk gün mü sigortayı yapıyorlar.Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba ben işkura kayıtlıyım yaklaşık 15 aydır işsizim pazartesi günü işkurdan başvurduğum bir yere görüşmeye gideceğim ilanın altında ulaşım ücreti desteği,yemekhane desteği yazmışlardı.Daha önce çalıştığım yerleri diğer iş siteleri üzerinden bulmuştum aklıma takılan şey sigorta durumu yani işkurla işe girince deneme süresi bitince mi yoksa işe girilen ilk gün mü sigortayı yapıyorlar.Yardımcı olursanız sevinirim.
Direkt yaparlar diye biliyorum

Tabi ki hemen sigorta yapılıyor

Bizde işkurla çalışan aldık fakat telefonda deneme süresi olacağını söyledik ve deneme süresi bitince sigorta girişi yapıldı muhtemelen size telefonda söylerlerdi deneme süreci olduğunu

zuzucuum zuzucuum söylemedi canım deneme süreci diye ama belki görüşmede bahsedecekler peki deneme süresi iki ay mı yani iki ay boyunca sigorta yok .
Bir de maaşı iskurda ilanın altında belirtmemislerdi genelde asgari ücret ya da agi içinde diye belirtiyorlar ama yazmadiklarina göre kesin asgarî ücret veriyorlar ben 3000 desem olumlu bakmazlar

zuzucuum zuzucuum söylemedi canım deneme süreci diye ama belki görüşmede bahsedecekler peki deneme süresi iki ay mı yani iki ay boyunca sigorta yok .
Bir de maaşı iskurda ilanın altında belirtmemislerdi genelde asgari ücret ya da agi içinde diye belirtiyorlar ama yazmadiklarina göre kesin asgarî ücret veriyorlar ben 3000 desem olumlu bakmazlar
Deneme süresini onlar belirlerler bazı işler için 1 hafta bazısı için 1 ay süre koyabilirler bizim için 1 hafta yeterli olmuştu genelde maaş belirtilmiyor asgari ücret vermeyebilirler canım küçük işletme ise büyük ihtimalle vermeyecektir

zuzucuum zuzucuum yani küçük bir yer canım sigorta firması öyle olursa az olur benim için ama yarın görüşmeye gidince sorarım onlar da söyler maaş sigorta durumunu teşekkürler canım sağol

Back