İşkur günleri sayılır mı?

Sirine_fb

Ulaş'mmm
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
487
469
53
Merhaba arkadaşlar.
Aslında konuyu tam olarak nereye açacağımı bulamadım ve benim için bir dert olduğu için buraya açmaya karar verdim.
Şimdi ben çalıştığım yere temmuzda başladım ama işkurlu olarak.Ekim 1 de beni kadroya aldılar.Tazminat esnasında bu işkurlu olduğum zaman sayılır mı?
Yani internetten hesapladığımda girişimi temmuz yaptığımda neredeyse bin tl fazla tazminat almam gerektiği çıkıyor.
Çalıştığım yer ücretsiz izne çıkarıyor kabul etmeyene tazminatını ödeyip iş çıkışı hakkı veriyor o yüzden bende ne kadar alırım diye merak uyandırdı.
Bu konuda bilgili arkadaşlarım bir bakabilir mi?

bahsettiğiniz şey iş başı eğitim programı kapsamında sanırım. İşe başladığınız gün sigortanız başlamış olur. Sizi işten cıkarırlarsa da 1 tam yılınız dolmadığı icin sadece ihbar tazminatınızı öderler.

Yok 1 buçuk senedir buradayım.Merak ettiğim tazminat ücretini hesaplarken işkurlu olarak ilk başladığım günüde kapsar mı yoksa kadroya aldıkları günden mi tazminatı hesaplarlar.Arada 3 ay var ve dediğim gibi yaklaşık bin tl fark çıkıyor.

Hımmm o detayı bilemiyorum, ALO170 e sorsanız daha sağlıklı bilgi alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…