- Konu Sahibi WunderLost
-
Teşekkür ederim sultanımmEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuşYarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim canımmEllerine saglik canim yarışmada başarilar diliyorum
Ellerine saglık wundercim başarılarMerhabalar güzel hanımlar, yarışmaya hem çok pratik hem de aşırı lezzetli bi tarifle katılıyorum
Hemen başlayalım o zamannn
Malzemeler
1 adet pide
1 paket et döner(dilerseniz eti buzlu halde iken incecik doğrayıp, yağda kızartarak da döner elde edebilirsiniz, ben pratik bir tarif olsun istedim)
1 domates, 1 biber(közlenecek)
Tereyağ(1 dolu yemek kaşığı pideleri kıtır hale getirmek için, 1 dolu yemek kaşığı en son üzerine cossss yapmak için )
1 dolu yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı ketçap, 1 domates rendesi, tuz, sıvıyağ, yarım çay bardağı su(bu sosumuz oluyor )
1 yemek kaşığı yoğurt, 3 yemek kaşığı labne(karıştırıp tabağın kenarın koyuyoruz)
Eki Görüntüle 2820602
Pidemizi kare şekilde doğrayıp tereyağında kıtır kıtır olana kadar çevirelim.
Eki Görüntüle 2820603
Sosumuz için yağda salçayı kavurup, ketçabı tuzu ve domates rendesini ekleyelim, yarım su bardağı kadar suyu ekleyip kaynamaya bırakalım, güzel bir kıvam aldığında kapatalım altını.
Eki Görüntüle 2820604
Labneli yoğurtlu sosumuzu hazırlayalım, dönerimizi ısıtıp domates biberimizi közleyelim.
Eki Görüntüle 2820606 Eki Görüntüle 2820607
Şimdiiii tüm bu güzellikleri birleştirme vaktiiii
Pideleri tabağa dizelim, üzerine sosumuzu gezdirelim, üzerine et dönerimizi yerleştirelim, üzerine tekrar sosumuzdan gezdirelim, kenara labneli yoğurdumuzu koyalım, köz domates ve biberimizi tabağımıza yerleştirelimm vee son dokunuş cossss
Eki Görüntüle 2820608 Eki Görüntüle 2820609
Veeee servise hazırrrrr, afiyet olsuunn
Eki Görüntüle 2820612 Eki Görüntüle 2820613 Eki Görüntüle 2820614 Eki Görüntüle 2820615 Eki Görüntüle 2820616 Eki Görüntüle 2820617 Eki Görüntüle 2820618 Eki Görüntüle 2820619 Eki Görüntüle 2820620 Eki Görüntüle 2820622
Teşekkür ederim canımEllerine saglık wundercim başarılar
Teşekkürler güzelciğimm tabi sana bu iskenderler yavan görünür Bursa'da neler yiyorsundur senMis gibi tereyağ kokusu geldi burnumaEllerine sağlık tatlım,çok güzel görünüyor Yarismada bol şanslar
Yok estağfurullah canım,mis olmuş misTeşekkür ederim canım
Teşekkürler güzelciğimm tabi sana bu iskenderler yavan görünür Bursa'da neler yiyorsundur sen
Ellerine sağlık canım yarışmada başarılarMerhabalar güzel hanımlar, yarışmaya hem çok pratik hem de aşırı lezzetli bi tarifle katılıyorum
Hemen başlayalım o zamannn
Malzemeler
1 adet pide
1 paket et döner(dilerseniz eti buzlu halde iken incecik doğrayıp, yağda kızartarak da döner elde edebilirsiniz, ben pratik bir tarif olsun istedim)
1 domates, 1 biber(közlenecek)
Tereyağ(1 dolu yemek kaşığı pideleri kıtır hale getirmek için, 1 dolu yemek kaşığı en son üzerine cossss yapmak için )
1 dolu yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı ketçap, 1 domates rendesi, tuz, sıvıyağ, yarım çay bardağı su(bu sosumuz oluyor )
1 yemek kaşığı yoğurt, 3 yemek kaşığı labne(karıştırıp tabağın kenarın koyuyoruz)
Eki Görüntüle 2820602
Pidemizi kare şekilde doğrayıp tereyağında kıtır kıtır olana kadar çevirelim.
Eki Görüntüle 2820603
Sosumuz için yağda salçayı kavurup, ketçabı tuzu ve domates rendesini ekleyelim, yarım su bardağı kadar suyu ekleyip kaynamaya bırakalım, güzel bir kıvam aldığında kapatalım altını.
Eki Görüntüle 2820604
Labneli yoğurtlu sosumuzu hazırlayalım, dönerimizi ısıtıp domates biberimizi közleyelim.
Eki Görüntüle 2820606 Eki Görüntüle 2820607
Şimdiiii tüm bu güzellikleri birleştirme vaktiiii
Pideleri tabağa dizelim, üzerine sosumuzu gezdirelim, üzerine et dönerimizi yerleştirelim, üzerine tekrar sosumuzdan gezdirelim, kenara labneli yoğurdumuzu koyalım, köz domates ve biberimizi tabağımıza yerleştirelimm vee son dokunuş cossss
Eki Görüntüle 2820608 Eki Görüntüle 2820609
Veeee servise hazırrrrr, afiyet olsuunn
Eki Görüntüle 2820612 Eki Görüntüle 2820613 Eki Görüntüle 2820614 Eki Görüntüle 2820615 Eki Görüntüle 2820616 Eki Görüntüle 2820617 Eki Görüntüle 2820618 Eki Görüntüle 2820619 Eki Görüntüle 2820620 Eki Görüntüle 2820622
Yok estağfurullah canım,mis olmuş mis❤
Çok teşekkür ederimEn sevdiğim lokanta yemeği.Çok severim. Ellerine sağlık. Çok güzel görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim.
Teşekkürler canımÇok güzel olmuşellerine sağlık, başarılar dilerim
Teşekkürler kuzum❤Ellerine sağlık canimmm nefissss olmuss
Teşekkür ederimEline sağlık, başarılar dilerim
Teşekkür ederimmEllerine sağlık canım yarışmada başarılar
Sağ ol komşummmm teşekkür ediyorumEllerine emeğine sağlık komşum. Yarışmada başarılar diliyorum
Ayy gidip gezmeyi çok istediğim bir yer Bursa inşallah nasipseBursalı mısın kadifeli gelindiyesim geldi
Oo wundercan iskender döktürmüş, nefis gözüküyorellerine sağlık başarılar dilerim wundercan ❤
Teşekkür ederimEllerine, emeğine sağlık canım benim. Yarışmada başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?