işkenceyle tecavüze uğrayan serpil öğretmen ve annesinin katillerine ne oldu biliyor musunuz?

hayvanlara hakaret etmeyelim lütfen .

bi kac sene önce bi arkadasim anlatiyordu , biriyle kavga ettigi icin 1 gün hapiste tutulmus , sormuslar "ne yemek istersin" döner istedim gittiler ayagima kadar getirdiler otel gibi yatiyorlar dedi sasirdim tabi .
evet gerçekten tüm hayvanlar aleminden özür dilerim bu gibi yaratıklara onların adını kullandığım için
bunlara verilebilecek bir isim bir sıfat yok zira.

Korku filmi senaryosu gibi dimi? Testere ya da hostel sadece film deriz ama gercekte yasayanlar var. Yasatanlar demitorum keza onlarin zaten bir hissi oldugunu sanmiyorum. Yasayanlara allah kolaylik versin oteki tarafta, aden bahcesinde meryem anamizla dost olsunlar

ÖZGECAN'IN KATİLLERİNE NE OLACAK?
Yıl 1998... Günlerden 5 Ekim, saat akşam üzeri. 20 yaşındaydı Serpil. Okulundan mezun olmuş ve anaokulu öğretmeni olmuştu. Çocukları, insanları çok seviyordu. Annesi Hanım Yeşilyurt ile birlikte yaşıyordu. Akrabalarını ziyaret etmek için dışarı çıktılar. Çarşının göbeğinde yolda yürürlerken bir araç durdu yanlarında. Daha ne olduğunu anlayamadan birkaç zorba anne ve kızı araca zorla bindirdiler. Direnen Serpil'in başına içki şişesi ile vurdular. Annenin ellerini ve gözlerini bağladılar. Ümraniye, Çekmeköy'de bir ormanlık alana götürdüler. Önce anne uğradı tecavüze. Defalarca... Ve bununla yetinmeyip defalarca bıçakladılar... Boğazını kesip öldü diye bıraktılar. Sonra Serpil'e başladı işkence. Tam sekiz gözü dönmüş canavar. Sabaha kadar dövdüler, tecavüz ettiler, bıçakladılar. Her biri bıçağı eline alıyor, istediği yere kahkaha atarak saplıyordu. İşkence öyle bir hal almıştı ki genç öğretmenin göğüs uçlarını kestiler. Yetmedi gözlerini oydular. Ve bunlara öldükleri sandıkları anne yarı baygın şekilde tanıklık ediyordu. Yavrusunun gördüğü işkence kendi acısını dahi unutturmuştu. Sabah gün aydınlanırken 8 sapık ruhlu cani araçlarına binerek gittiler. 4 gün sonra yakalandıklarında gazetelerde ne isimleri teşhir edildi, ne fotoğrafları. 75 yıl ceza ile yargılandırlar. Fakat en ağır ceza 36 yıl olduğundan 36 yıl ceza aldılar. Yine hafifletici cezalardan 14.5 yıla indi cezaları. Lakin yeni yasaya göre 7'şer yıl çıktılar. Üstelik bunlardan birisi daha yeni çıkmıştı cezaevinden ve bu işkenceyi cezaevinden çıkmasının şerefine yaptıklarını belirtti sırıtarak mahkeme salonunda... Anne yaşıyordu, tabi ona yaşamak denirse. 7 yıl sonra cezaevinden çıkan bu sapıklardan ikisi çok geçmeden yine tecavüzden tutuklandı, yine birkaç yıl sonra salıverildi. İşte o yıllarda karar verdim İstanbula gelmeye ve gücüm yettiğince bunlar gibi sapıklarla savaşmaya. Biz ne zaman böyle sapıklarının cezasını versek, biz çıktık hep hakimin karşısına... Bu gibi caniler için çıktı romanlarımda karakterler. Bir Şahin, Bir Mirza... Hani şimdi Özgecan'a yapılanlar unutulmayacak diyoruz ya, aksine... Gün gelecek adı bile anılmayacak. Şimdi çıkıp birisi bu adamların kılına zarar verse emin ol onlardan daha çok yatar içeride. Bu yazdıklarım bir korku filmden alıntı değildir, bizzat daha kaleme bile alamadığım şekilde iki kadının katledilişidir...İDAM GELMELİDİR! Bu tarihi not alın, bu canilerin isimlerinide... Emin olun yeni yasa çıkmazsa çok geçmeden serbest kalacaklardır. Bu yazıyı gerek kopyalayarak, gerek paylaş diyerek okutun. Okutun ki, bir yaşamın ne kadar ucuz olduğunu bir kere daha hatırlayalım.
Tayfun Şahin
https://m.facebook.com/tayfunsahin7...40947.201225396654106/682518811858093/?type=1
Ayıp be ayıp bunlara ölüm bile hafif ne yaptılarsa iki katını yapıp öldüreceksin Gözlerini mi oydular sen hem gözlerini hem kulaklarını keseceksin anlıcaklar ne yaptıklarını pis pis gülmelerini.kadın olmanın tek olmanın zorluğunu nasıl birşey bu ya bi insan ne Yaşar da böyle olur 8 kişi çarşıdan nasıl alırlar Çarşıda bile dolaşmayacağı mıyız Ayıptır günahtır ya .eskiden o kadar kişinin önünde çıplak idam edilirlermiş ya küçükken gördüğümde bunlar ne yapmış da ölmeyi bu kadar insan içinde çıplak kalmayı hak ediyorlar diye düşünürdüm.eskiler işte yine HAKLI yine doğru çıktılar. çağdısıymış bu zamanda bunlar varsa idam da ne çağdışıdır ne başka birşey.erkekler bu kadar tecavüz edilse ne yasalar çıkar ne Şeyler yapılırdı ,ama kadınız ya hapis olur çıkarlar.75yıl nasıl7yıla iner ya cinayet bile yine bi derece Allah'ım ndir bu sen hepimizi Koru.bunları birbiriyle karşılaştır da napcaklarsa yapsınlar.tecavüz et bari bırak Nedir bu ya neden masum bi insana bu kadar...

evet idam cezası gelsin ama hangi birisi için ????
bunlar bildiklerimiz gördüklerimiz, bilmediğimiz kaç tane???
biz erkeklere önce insan olmayı öğretmedikten sonra ister idam ister hadım cezası gelsin.....
keşke daha çok bunu konuşsak....
bileceklerki bazı suçların yaptırımı idam. bi kaç kişiden sonra bak gör bu şerefsizliği yapacak insan sonucunu düşünecek ve bi çoğu vazgeçecek. bunlar hastaymış, şizofrenmiş, yok kendini kaybetmiş gör o zaman nasıl azalıyor.

Allahım şu haberin bu kadar ayrıntısını bilmiyordum öğrendiğimden beri aklımdan gitmiyor ..
Bu kızcağaza ve anneciğine yapılanlar çok çok ayrı bir sapkınlık sapıklık ..
Allah bunu yapanları kor ateşlerde acı çektirerek yaksın ..
Bu ülkede adelet yokk
bir de bu yaratıklar beraat etmişler ..
Bizlerin de o son güvendiği cezaevi cezaları bu pisliklere işlememiş maalesef ..

evet idam cezası gelsin ama hangi birisi için ????
bunlar bildiklerimiz gördüklerimiz, bilmediğimiz kaç tane???
biz erkeklere önce insan olmayı öğretmedikten sonra ister idam ister hadım cezası gelsin.....
keşke daha çok bunu konuşsak....
iste bakin hangi birisi icin diyoruz ya,bunlar hakettikleri cezalari almadiklari icin bu suclular cogaliyor,ibretlik bir ceza yokki

iste bakin hangi birisi icin diyoruz ya,bunlar hakettikleri cezalari almadiklari icin bu suclular cogaliyor,ibretlik bir ceza yokki

Sorun ibretlek bir cezanin yok olmasi degil, sorun adaletin tamamen islememesi hanim. Eger simdi 14 yasindakine tecavüz eden insanlari birak müebbeti, hapise bile sokmuyorlarsa, idam ne yapsin? Türkiyede adalet felan yok. Adalet olmayinca elbette böyle vakalar çogalir.

Zaten hükümet idam gelmesini elbette ister. Asla Serpil ögremetnin katilleri, Özgecanin katilleri gibilerine uygulanmaz. Birçok üniversiteli gence uygulanir. Bu ülkede 14 yasindaki çoçuk için terörist dediler. Cocuk daha yeni ölmusken, annesi baba içindeyken, basbakan bu çoçugu topluma yuhlatiyor. Korkarim idam gelirse çok daha kötü, igrenç seyler olacak masum insanlara :KK43:

Bu olay olduğunda bende 7yaşındaymışim ama serpil öğretmeni ve annesini hatırlıyorum olayı bu kadar net hatırlamasam da.

Ya size de oldu mu bilmiyorum özgecan diğerleri şimdi bi de serpil öğretmenin olayını okuyunca iyice boşluğa düştüm. Hayat filan kalmadı bende oturup habire bunları düşünüyorum uyuyamiyorum sabah kalkıp hemen haberlere bakıyorum. Öyle bi boşluğa düştüm ki hiç bi iş yapamıyorum yaşamak tuhaf geliyor. Öylece oturuyorum saatlerce boş boş. Ne olacak diyorum şimdi ne olacak ne yapacağım. Anlatamıyorum ya çok kötü duruma geldim bende çok etkiledi beni

Hatırlıyorum o olayı, lisedeydim, çok etkilenmiştim. Unutmuştum ama herkes gibi, ölen öldü iki kınama, sonra hooop bellek silindi.

O zaman sosyal medyada yok ya, bu kadar dallandırılmadı. Özgecanı unutmak daha zor o açıdan.

Türk adalet sistemi çökmüş, Rabbimin adaletine güvenmekten başka çare yok.

Bu adamları salarken vicdanı sızlamayanların başına ne gelirse ahh vahh etmesinler.

ben 13 yaşındayken olmuş bu olay.şimdi nete girdim bi bakayım dedim aman allahım çok kötü dehşet bi olay.rabbimmm sen bilirsin karanlık kuyularada kalsınlar ağızlarından kara sular gelerek gebersinler

Bir kaç ay önce o sapıklara ne oldugunu merak edip netten baktım. Bakmaz olaydım. 7 yıl sonra çıktıklarını okuyunca nefes alamadım. O kadar kötü oldum ki günlerce keşke bakmasaydım dedim. Şimdi yine aynı oldum. 17 yaşındakilere çocuk denir ya çoğu zaman. Asla kabul etmiyorum. Bunları ne idam edeceksin ne de hadım. Çin işkencesi yapa yapa geberteceksin. Dünya alem izleyecek. İnsan hakları filan da anlamam. Zira ortada insan yok. Allah belalarını versin

X