- 3 Haziran 2011
- 713
- 0
tarot bakıyodum ama çıkmıyo çoğu nasıl iş
inanmıyorum ama bazı insanlar kahve falında herşeyi biliyorlar ona hayret ediyorum
fal iste garantisi yok tabi...:86:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tarot bakıyodum ama çıkmıyo çoğu nasıl iş
inanmıyorum ama bazı insanlar kahve falında herşeyi biliyorlar ona hayret ediyorum
canım cumartesi günkü tek geçemediğim dersimi verebilecekmiyim:18:
sende sagol cnm benim...cnm uzgunum o zmn icinde ole bi atama gerceklesmicek cnm kartlara gore :93:ay canım çok sağol hemen bakmışsın mesela 2 ay içinde kadrolu öğretmen olarak atanacak mıyım
canım kusara bakma 1 2 yıl içinde yazacaktım
sağol canm sninde ama takma sonuçta fal sadece şahsen ben eğlencesine baktırdım, şimdiye kadar baktırdığım fallar çıksa ooo[/Q
ne kdr gerceklemsini istedignizi gorunce bende hayir cevabi verince kotu oluyorum cnm elimde degil....kimsenin umutsuzluga kapilmaisni istemiyorum ole soledim diye...o yuzden devam etmek istemiyorum
Canımm hayatımda ters giden bişeyler var düzelecekmi :44:
fallar inandirici gelmiyor ama hepsi gerçek olmasada insan biseyler duymak istiyor
evlendikten sonra bir kaç ay içinde bi çocugumuz olmasini çok istiyoruz ne olcak acaba
banada bakarmısın canım bu ay hamişmiyim hamişsem cinsiyet ne olacak
ya ne zmn kotu ciksa soylemek istemiyorum kotu oluyorum...arkadaslar ben burda stop etsem...negatif cevap verip kimseyi uzmek istemiyorum ck garip bi his...ben aslinda basindada yazdigim gibi elencesine bakiyordum ama goruyorumki yapamicam kotu hissediyorum kendimi iyi guzel bi cevap vermedigimde...umarim her dileginiz gercek olur:78:
evt cnm hayatina biri girecek...evleneceksin
cnm evet yada hayir olarak cevap verebiliyorm...sorunu ole sor cnm olur mu:86rnegin suan ki iliskim evlilige gidecek mi