İskambil Falına Baktırmak İsteyenler :)

ay canım çok sağol hemen bakmışsın mesela 2 ay içinde kadrolu öğretmen olarak atanacak mıyım

ya ne zmn kotu ciksa soylemek istemiyorum kotu oluyorum...arkadaslar ben burda stop etsem...negatif cevap verip kimseyi uzmek istemiyorum ck garip bi his...ben aslinda basindada yazdigim gibi elencesine bakiyordum ama goruyorumki yapamicam kotu hissediyorum kendimi iyi guzel bi cevap vermedigimde...umarim her dileginiz gercek olur:KK54::KK61::78:

sağol canm sninde ama takma sonuçta fal sadece şahsen ben eğlencesine baktırdım, şimdiye kadar baktırdığım fallar çıksa ooo:KK53:

sağol canm sninde ama takma sonuçta fal sadece şahsen ben eğlencesine baktırdım, şimdiye kadar baktırdığım fallar çıksa ooo:KK53:[/Q
ne kdr gerceklemsini istedignizi gorunce bende hayir cevabi verince kotu oluyorum cnm elimde degil....kimsenin umutsuzluga kapilmaisni istemiyorum ole soledim diye...o yuzden devam etmek istemiyorum

fallar inandirici gelmiyor ama hepsi gerçek olmasada insan biseyler duymak istiyor

evlendikten sonra bir kaç ay içinde bi çocugumuz olmasini çok istiyoruz ne olcak acaba

banada bakarmısın canım bu ay hamişmiyim hamişsem cinsiyet ne olacak

Son düzenleme:
ya ne zmn kotu ciksa soylemek istemiyorum kotu oluyorum...arkadaslar ben burda stop etsem...negatif cevap verip kimseyi uzmek istemiyorum ck garip bi his...ben aslinda basindada yazdigim gibi elencesine bakiyordum ama goruyorumki yapamicam kotu hissediyorum kendimi iyi guzel bi cevap vermedigimde...umarim her dileginiz gercek olur:KK54::KK61::78:

Tatlim sakin uzulme!!! sen o kisinin dilegi icin kartlara bakiyorsun ne cikiyorsa onu soyluyorsun ve en basta bunu ciddiye almayin diye uyardin oylesine baktigini soyledin.

Kendini kotu hissetme sakin, ne cikiyorsa o yapacak birsey yok.

Ilgin ve duyarliligin icin tskler...

X