• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Isıya karsı sacı korumak ?

Gizzm

23.05.2008 sonzumm <3
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
257
2
66
Eskişehir
kızlar düzlestırıcıye yanı ısıya karsı sacı koruyan ürünler hakkında bilgi verebılır mısınız ? Ne almalıyım ? Cok pahalı olmasın soyle butceye uygun olanlarından. Nasıl kullanıldıgını memnun kalıp kalmadıgınızı da doylersenız cok sevınırım artık saclarım yanmasın ıstıyorum :(

kızlar düzlestırıcıye yanı ısıya karsı sacı koruyan ürünler hakkında bilgi verebılır mısınız ? Ne almalıyım ? Cok pahalı olmasın soyle butceye uygun olanlarından. Nasıl kullanıldıgını memnun kalıp kalmadıgınızı da doylersenız cok sevınırım artık saclarım yanmasın ıstıyorum :(

cnm john freıda sarı renkte olanı tavsıye ederım muhtesemmm

Pantenenin ısıya karşı koruyucu bir saç kremi var yuvarlak bir kutusu var koyu yeşil renkli.saçını yıkadıktan sonra saç kremi gibi 2dk bekletip duruluyorsun.

kızlar glıssın ısıya karsı koruyucu spreyını aldım onu kullanıyorum bakalım

canım ne önerebilirim bilemiyorum ama rossmanın ısana markasının koruyucu spreyini almanı tavsiye etmem ben gliss kullanmayı düşünüyorum düzleştiriciden vazgeçemiyorum bari iyi koriyiim

Back