Saç Şekillendiriciler ısıya karşı koruyucu sprey

svlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
539
74
34
neredeyse her gün saç düzleştiren biri olarak çok geç kaldım bunu almak için. önerisi olan var mı gliss(220 derece) almayı düşünüyorum ama emin olamadım da.

neredeyse her gün saç düzleştiren biri olarak çok geç kaldım bunu almak için. önerisi olan var mı gliss(220 derece) almayı düşünüyorum ama emin olamadım da.
Geçen yaz saçlarımı neredeyse hergün düzleştiriyordum ve saçlarım çabuk elektiriklebiyordu gliss aldım memnun kaldım sprey bitti bir süre kullanmadım etkisi devam etti ama kış ayına girdik yine elektiriklendi tekrar kullancam :)

Canım bende saçlarımı her gün düzleştiriyorum spreyler den daha koruyucu olan saç serumları var. Saç serumlarını öneririm

Canım bende saçlarımı her gün düzleştiriyorum spreyler den daha koruyucu olan saç serumları var. Saç serumlarını öneririm
hangisini kullanıyorsunuz mesela? ben keratin serum sürüyordum ama şimdi başka aldım onun içinde keratin yokmuş meğer.

hangisini kullanıyorsunuz mesela? ben keratin serum sürüyordum ama şimdi başka aldım onun içinde keratin yokmuş meğer.
.....
canım ben bu bakım setini almıştım. Keratin bakım seti oldukça da memnunum

Son düzenleyen: Moderatör:
....
birde bu ürünü almıştım. Bu çok nadir kullanılan kalıcı bir bakım serumu ama diğer paylaştığım seti neredeyse her gün kullanıyorum . Bir de 3 ay da bir düzenli saçlarımı kestiriyorum. Şu an çok az kırık oluşuyor saçlarımda

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçlarımı düzleştirmeden önce Schwarzkoph'un got2b serisinin smooth&chic ürününü kullanıyorum. Hem kabarmasını önlüyor hem de ısıya karşı koruyor. Fakat 220 dereceye kadar değil. Onun için yine got2b serisinin Guardian Angel ürününe ancak yöneltebilirim bildiğim ama kullanmadığım biri o da. Watsons'dan fiyatını tam olarak hatırlamamakla birlikte 12-13 liraya aldım. Pembe ambalajına ve hoş kokusuna aldanarak edindim ancak saça en az 3-4 pompa kullanmanız lazım ve kokusu bu sefer yoğunlaşabiliyor ve yıkadığım zamana kadara da haliyle gitmiyor. Yine de ayrıca bir parlaklık kattığını belirtmeliyim. Abartılı kokusu dışında memnunum. Sprey değildir, losyon tarzıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…