ne demek, burda birbirimize merhem oluyoruz yaşadığımız deneyimleri paylaşarak. benim kızım iki kulaktan da kalmıştı. sag veya sol hangisi olduğunu hatırlamıyorum, biri 90 desibel diğeri 30 çıkıyordu. çok üzülüyordum. eşimle ben birbirimizi yemiştik duyuyor mu duymuyor mu diye. dr ilk etapta kulağında sıvı olabilir dedi. birde benim kızımın kulak yapısı çok küçük. normal bebeklerin kulağında göre ekstra küçük. dolayısıyla kulak yolu da dar. doktor doktor gezdirdik hep dediler ki kulak yolu dar veya sıvı birikmesi olabilir. birde bizim ailede işitme kaybı olan da vardı düşünün. hem eşim tarafında var hem benim tarafımda var. o sebepten dolayı ekstra korkuyorduk. süreli ses yapıyorduk duyuyor mu acaba diye, en son sabah olacak şekilde haziran ayına bera testi randevusu verdiler ve uyuması gerekiyor dediler. bende uyandığından itibaren uyutmadım sürekli meşgul ettim kızımı. kbb da uyuttum. çok uzun süren bi işlem değil zaten. max 20 dk
sonrasında dr duymasının normal olduğunu söyledi, ekranda da gördük zaten her desibelde tik işareti çıkıyordu. atıyorum 90 a geliyor çubuk, yeşil yanıyor tik işareti çıkıyor. 50 desibele geliyor çubuk, gene tik yanıyor vs vs en son 10 ya da 20 olması lazım o hizaya geldi çubuk ve test sona erdiğinde dr geldi ve duymasını sıkıntı olmadığını söylemişti. tabi dünyalar bizim oldu. o sebepten dolayı inşAllah sizin bebeğinizde tüm bu olumsuz test sonuçlarına rağmen duyuyordur
Ben duyduğunu düşünüyorum çünkü genelde hep böyle oluyor, en son beta testinden sorunsuz bir şekilde geçiyor bebekler.