How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları işitme testi yaptırmayan varmı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

adiyef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
548
5
96
42
Konya
bir yakınımın bebeği doğunca işitme testi yapılmamış özel bir hastanede doğum yapmış birde.çocuk 6 aylıkken annesi şüphelenmiş doktora götürdüğünde bebeğin duymadığı anlaşılmış.ameliyat oldu işe yaramadı.cihaz taktılar.belki yeni doğduğunda yapılsa amaliyatın bir faydası olurdu bilemiyorum ama sizi uyarmak istedim yaptırmayan varsa sakın ihmal etmeyin

bende özel hastanede doğum yaptım ve test yaptırmadım.doktorumuz problem görünmüyor boş yere radyasyona maruz bırakmayalım dedi.ki kızımda bir problem yok allaha şükür.hatta sese karşı çok duyarlı.dışarda kuş ötsün gözünü açıo uyurken..

özel hastanelerin bir kısmında işitme testi isteğe bağlı yapılıyor. Extra ücret alınıyor. ben yaptırmıştım. sorun çıkmadı çok şükür.

6. aya kadar nasıl farketmemiş.

geçmiş olsun, inşallah düzelir.

gerçekten ya bende şaşırdım çünkü kendisi mimar doktorasını yaptı doçent şu anda cahil birisi değil yani keşke fark edebilseydi.o bile fark edemediyse demekki fark edilemiyebiliyor.bende o yüzden yazmak istedim

bende doktoruma sordum o kontrolde sese tepkı verıp vermemesıne baktı ve gerek yok gayet ıyı duyuyor dedı oyuzden yaptırmadım

ben yaptırdım kızım 1 aylık falan dı yaptılar her iki kulağa da çok şükür ikisi de duyuyor raporu verildi kızım şimdi 6 aylık ve öykü dediğimde hemen bakıyor:)
çok basit bi test ihmal edilmemeli bence

gerçekten ya bende şaşırdım çünkü kendisi mimar doktorasını yaptı doçent şu anda cahil birisi değil yani keşke fark edebilseydi.o bile fark edemediyse demekki fark edilemiyebiliyor.bende o yüzden yazmak istedim
insan kendi çocuğuna konduramıyor bir gariplik farketse bile. Allah kimsenin başına vermesin canım. geçmiş olsun.

şaşılacak bi durum.

demekki çocuğundan çok işiyle ilgilenmiş.ayrıca okumakla bi alakası olduğunu sanmıyorum bunun...yapacağı tek şey çocuğuyla yakından ilgilenmek.bunu her ebeveyn anlar ve farkeder.hiç bilgisi olmayan bir insan bile farkedebilir .bunun adı cahillik değil ihmalkarlık.

kusura bakma biraz sert çıktım ama benim oğluşumda da göz sorunu var ve biz bunu bir aylıkken fark ettik.az gördüğü halde (o zamanlar az gördüğünü bile bilmiyorduk yeni öğrendik.şimdi 4 aylık ve tedavisini uyguluyoruz) sesimize yönelebiliyordu.

Son düzenleme:
bız devlet hastanesınde dogduk topuk kanı gıbı onuda hastaneden taburcu olmadan yaptırıyorlar cok sukur bır sorun yok

biz de yaptırdık artık devlet yapılması kesin rutinlerin arasına koymuş
dediler içimiz rahat etti en azından zor bir tarafı yok kulağına bir
cihaz yerleştirip bakıyorlar sonuç veriyorlar

bız devlet hastanesınde dogduk topuk kanı gıbı onuda hastaneden taburcu olmadan yaptırıyorlar cok sukur bır sorun yok

nasılsın ali ye nasıl gidiyor? senin oğluşun nasıl
bizizm oğlumuz çok fena hala sorma uyansın kafasını
çevirince meme yoksa basıyor yaygarayı gaz sorunumuz naz
sorunumuz var gece uykularım hala yok 67 günlük olduk:ecrin_bebek:

Back