Benimde bir sıralar olmuştu. Annem vefat etmeden önce birkaç yıl annemle yaşadım ve ona baktım, o sıralar çok stresli zamanım oldu. Gece yarısı annem hastalanınca, acile, hastanelerde kalmalar, doktordan doktora kosmalar. Beni çok yipratmisti. O sıralar kulaklarımın ikisinden de çok fena sesler çıkmaya başladı. İnfusion takıldı, hic yardımı olmadı. Bitkisel hap kullandım o da hiç yardım etmedi. Sonra ben yine evime gelince, annem vefat ettikten sonra, boyun kemiklerimde kayma olmuş. Atlas kemiğinde kyma varmış daha çok. Bir terapist buldum, sade atlas kemiğini terapi ediyordu. Boyun kemiklerim yerine oturunca, sesler gitti. Ben sonra kendime bir alet aldım, üzerine yatıyorum ve yavaş yavaş baş tarafımı aşağıya indiriyor, ayak tarafım yukarı çıkıyor. Yani asılmışim gibi. Ama bacaklar yukarıda, baş aşağıda. Birde ormanda gezerken çok güzel benim boyuma göre dalı olan bir ceviz ağacı buldum, hergün onun dalına asiliyorum ve 3 defa 2 dakikalığına asılı kalıyorum. Bana çok iyi geliyor. Eger cok bilgisayar, tablet veya telefonla çalışıyorsan, yani basın hep aşağıda, o zaman garanti boyun kemiğinde arı hastalığın kökünü. İnsallah şifa bulursun.