• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşitme engelli anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi karr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

karr

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
6
0
286
İstanbul
İşitme engelli annler var mı burada hiç? ben işitemeyen bir anneyim. sadece dudak okuyorum. oğlum 8,5 aylık... bilgi paylaşımı yapmak isterim işitemeyen annelerle ya da bu konuyla ilgilenenlerle...

oğlum doğmadan önce eşimle büyük bir araştırma yaptık.

evdeki hayatımı kolaylaştırmak için yurtdışından Bellman cihazlarından aldık.. şimdi kolayca oğlum gece ağladığında kalkıp ona mamasını verebiliyorum. kapım çaldığında açabiliyorum.. çok kullanışlı ve gelişmiş bir teknoloji..

Not: bir türlü link veremedim.. nasıl link veriliyor acaba?

oğlum doğmadan önce eşimle büyük bir araştırma yaptık.

evdeki hayatımı kolaylaştırmak için yurtdışından Bellman cihazlarından aldık.. şimdi kolayca oğlum gece ağladığında kalkıp ona mamasını verebiliyorum. kapım çaldığında açabiliyorum.. çok kullanışlı ve gelişmiş bir teknoloji..

Not: bir türlü link veremedim.. nasıl link veriliyor acaba?

verecegin sayfayi ac.adres cubugundaki kismi kopyala ve buraya yapistir.umarim anlatabilmisimdir boshayallersmile

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 2 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.

diye hata veriyor... normalde söylediğin gibi yapıyorum ama...

teşekkürler ama herşeyin bir kolayı vardır derler.. ben de bir şekilde kolay yolunu buluyorum...
sonuçta konuşabiliyorum.. ama bebek konuşunca nasıl oalcak bilemiyorum henüz:) onu anlamak düzeltmek için yani...ama burada da eşim ve akrabalar v ekomşular devreye girecek ve de okul tabii...

Ah canim ya , Allah kolaylik versin
Artik teknolji cok ilerledi kulaga cihazlar takilip duyma orani arttiriliyor diye biliyorum.
Acaba seninki o sekilde giderilmeyecek bir sorun mu?

İşitme engelli annler var mı burada hiç? ben işitemeyen bir anneyim. sadece dudak okuyorum. oğlum 8,5 aylık... bilgi paylaşımı yapmak isterim işitemeyen annelerle ya da bu konuyla ilgilenenlerle...
sen işitme engelli misin yoksa

Back