Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Isırgan Otunun Saçlardaki İnanılmaz Etkisi!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ısırgan otu gerçekten işe yarıyor gibi sanki.. 3 gündür uyguluyorum.dökülmeye ve kepeğe iyi geldi.ama ben saplarıyla yapraklarıyla falan uğraşmıyorum.öyle yapınca arta kalan suyu 2. kez uygulayamıyorum çok kötü kokuyor çünkü. şu hazır ısırgan çayı poşetlerinden aldım 1.5lt suya 5 paket atıp son durulama suyu yapıyorum..kötü kokularla uğraşmak istemeyenler deneyebilir....hihoyyyt

Evet canim bende isirganotunun cay posetlerini kullaniyorum.Bende tencereye koyup bi bardak su doldurup.Kaynatiyorum 3 poseti icine Biramayatabletide ekliyorum öle kayniyor.Sonrada sampuanima ekliyorum öle sacimi yikiyorum.Saclar paril paril yumusacik oluyor.Ben cok memmunum böle.:teytey:

çok güzel canım sağol neler çekiyom mısır püskülü saçımdan bi bilsen kabarık dökülüyo daha neler neler inş. işe yarar bende

kullanın kızlar kesinlikle saçı besleyen bir yöntem. ben ıkı gunde bir kullanıyorum son durulma suyu olarak ama sonra durulmıyorum. burda daha çok durulanıyor deniyor. bende bir dahaki sefere bekletikden sonra durulayacağım. sırf bir fark oluyor mu diye. ama yani genel olarak bu ısırgan gerçekden saça iyi gelen bir bitki.

Benimde röfleler ve boya yüzünden saçlarım ciddi derecede azaldı yanlardan falan bakıyorum yenı gelenlerde yok cildiyeye kaç kere gittim bikaç hap verip gönderdi bakım yağları badem yağları turp suları neler kullandım ama yınede yenı gelen saçlarım yok göremıyorum saç analizi yapn yerlerde saç köklerimin ölüp ölmediğini analiz ettirebilirmiyim kızlar yaptıran varmı aranızda?
Buarada dodex kullanan arkadaşım bunu saçın için mi verdi doktor iğne mi aşı mı bu iyi geldimi peki.Ben aylardır perfectil kullanıyorum kullanırken dökülme olmuyo denicek kadar az ama ilacım bitip bikaç gün ara verince dökülme çoğalıyo,dodex eğer iyi geldiyse bende yaptırırım.

ısırganı 1 haftadır kullanıyorum fazla bir etki olmadıysada saçlarım daha canlı gibi tepelerde çok dökülme vardı...Lavanta alıp denemeyi düşünüyorum bende...

valla ben çalışan bir insanım öyle 1 saat beklet durula falan bana göre değil...ben akşamları sürekli duş alırım o zaman saçıma döküyorum 1 gün kalıyor ertesi akşam yıkıyorum ve tekrar uyguluyorum... Biraz kaşıntı ve sertlik yapıyor ama hangi bitkisel ürünü denersek deneyelim saç sertleşecektir.. saçı yumuşak yapan kimyasal katkılardır...Yani birinden vazgeçmek zorundayız... ya yumuşak ama dökülen saçlar ya da biraz sert ama sağlıklı saçlar...

ya bende aldım yaptım 4 gün kadar
banyoda en son çıkarken saçıma döküyodum
saçım boyalı olduğu içinmidir nedir
bende böyle bitkisel şeyler sertlik yapıyo
lavanta kürünüde denedim sert yaptı
konu sahibi arkadaş sadece diplere sürün demiş
o zman sertlik yapmaz heralde bide öyle deniyim bakalım

bende yorumları okuyorum 2-3 gündür. Bu gün aktara gittim ve aldım ısırgan otunu iki paket,demin kaynattım demledim vs. fısfısıma koydum :82: ama yorumlarda saçlarımı kuruttu vs. şeyler yazıyordu bende evde bulunan badem yağından ekledim hem kurutmaz hemde uzamasına yardımcı olur diyee :) 1 çay kaşığı kattım umarım istediğim sonucu alırım saçlarmın hem uzayıp hem gürleşmesini istiyorumm

bende nerdeyse bı yıldr yaşyrm bu sorunu sarımsakla nasl toparladn nasl kullandgnı sorablrmym acaba smdıden teşekkr ederm :):)

bşey sorablrmym canm bu vtamnı eczaneden recetesız alablrmyz yoksa test yaptrmak zorndamyz:S smdıden teşekkr ederm:)

cnmm aynı ben bende brkaç gündür okudum yorumarı ve şimdi aktardan aldım, ısırgan ve bademi senin nasıl gidiyor cnmm bende yarın yapmaya başlamayı düşünüyorum ama ben saçıma sıkıp yıkamayacaktım kuru saça yapacaktım ama korkuyorumda banyodan önce yapıp bekletip yıkayacağım galiba birde badem yağı zor çıkıyor diye okludum şimdi bir sayfada hangi konu nereydi hatırlamıyorum.... sende nasıl etki yaptı

saçların ne alemde haber ver cnmmm....

ben de son durulama suyu olarak ısırgan suyunu kullandımbi kez yapabildim ama.
çünkü yüzüm kıpkırmızı oldu.
sanırım alerjim var cildimeiyi gelmişyo hiç
ama saçlarım çok dökülüyor.
canım sıkılıyor.
tekrar başlayacam inşaAllah bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…