ısırgan otu gerçekten işe yarıyor gibi sanki.. 3 gündür uyguluyorum.dökülmeye ve kepeğe iyi geldi.ama ben saplarıyla yapraklarıyla falan uğraşmıyorum.öyle yapınca arta kalan suyu 2. kez uygulayamıyorum çok kötü kokuyor çünkü. şu hazır ısırgan çayı poşetlerinden aldım 1.5lt suya 5 paket atıp son durulama suyu yapıyorum..kötü kokularla uğraşmak istemeyenler deneyebilir....hihoyyyt
arkadaşlar ben ilave olarak ısırgan çayına başladım kür olarak,günde 20 tel falan dökülüyo hiç de fena diil..
Kızlar ben de kullandım ısırganotunu, kuru saçıma uygulamıştım, ama bundan sonra son durulama suyu olarak kullanacağım. İçine bir çay kaşığı da lavanta katıyorum, yeşil bir su oluyor. Ben 9 aydır inanılmaz derecede saç dökülmesi yaşıyorum, dermatologa gittim ama vitamin ya da kan değerlerim normal çıktı. Sarımsak ile saçımı toparladım biraz, şimdi de ısırgana başladım bakalım azaldı gibi dökülmesi, yine yazarım sonuçları.
ben de hcr gibi denemediğim yöntem kalmadı eylülden beri,sanırım işin püf noktası vitamin eksikliği,b12 demir ve çinko,ben 10 gündür solgar v2000 ve ısırgan çayına başladım gerçekten farketti,bi de feci şekilde yeni saç çıkıyo..
bende yorumları okuyorum 2-3 gündür. Bu gün aktara gittim ve aldım ısırgan otunu iki paket,demin kaynattım demledim vs. fısfısıma koydum :82: ama yorumlarda saçlarımı kuruttu vs. şeyler yazıyordu bende evde bulunan badem yağından ekledim hem kurutmaz hemde uzamasına yardımcı olur diyee :) 1 çay kaşığı kattım umarım istediğim sonucu alırım saçlarmın hem uzayıp hem gürleşmesini istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?