• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Isırgan Otunun Saçlardaki İnanılmaz Etkisi!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar bu 3. uygulayışım ısırganı ve sonuç çok iyi.2 günde bir yapıorum.ısırganı uygulayıp saçımı kuruttum az önce, önceden bir sürü saç gelirdi elime çekince %70 azalma var şu anda :dance: inşallah böyle gider.deneyin bence bi zararı yok zaten...

arkadaşlar ben ilave olarak ısırgan çayına başladım kür olarak,günde 20 tel falan dökülüyo hiç de fena diil..

Aaa ilk defa duyorum :1shok: Ezcanede Yag satildigini.Peki Hangi yagcesitlerini sen aliyorsun ordan?Ben Münih/Augsburgda yasiyorum canim.Eee Saclarina nasil yapti Isirgan?Cok soru sordum galiba:utangac:

Canim ben badem yagi ve hint yagi aldim eczaneden . Badem yagi= Mandel öl , Hint yagi =Rizinusöl diye istersen kac ml istedigini sorarlar ben ikisindende 100 ml aliyorum 6-7 € civari bir ücret ödüyorum. Diger yaglarda eminimki vardir. Isirganida parklardan vs.. toplayip kurutmayi dene bence. Almanya bol yesil alan oldugu icin bulman cok kolay. Poset caylarda belki katki vardir. Ama icmek icin toplama malum burada parklarda bir hayli köpek gezdiren insan mevcut. Köpeklerin isirganlari sulama ihtimali cok yüksek kaydirigubbakcemile3 ben bu nedenle topladigim isirganlari kurutup sadece sacimda kullaniyorum. Ekisini henüz tam göremedim. Sanki sac tellerim kalinlasmaya basladi. biraz daha deneyeyim sonuclari paylasirim.

Kizlar sizlerle birsey paylasmak istiyorum. Ben isirgani sacima uyguladiktan sonra sampuanla sacimi yikiyordum. Daha sonra burada sacinizda durulamadan kaldigini okudum ve denemeye kararar verdim. Benim sac derimde cok kasinti yapti ve saclarim cok sertlesti. Durulamama yönteminden memnun kalmadim acikcasi. Ibrahim Saracoglunu cogunuz taniyorsunuzdur eminim. Onun sitesinde isirganla ilgili bilgileri okurken. Temiz saca uygulanip yarim saat saca yedirilip daha sonra sirf su ile durulanacagini okudum dün denedim. Sonuc harika . Benim saclarim orial ile islem gördü 1 ay icinde 3 kere boyandi ( nasil elimde kalmadi hayret ediyorum kaydirigubbakcemile3) saclarim belime yakin uzunlukta-- Ben cok memnun kaldim.Bilirsiniz islem görmüs sac biraz sert olur bu sekilde yumusacik ve parlak oldu saclarim . Birde bu sekilde denemenizi tavsi ederim. :dance: Birde kepek icin iyi geliyormus isirgan. Kocaciga uygulayacagim. Böyle seyleri sevmez yaptirmaz ama kandiracagim artik bir sekildekötükedihüso , Kepek sampuanlari ise yaramadi birde isirgani deneyelim bakalim,

Ibrahim Saracoglunun Isirganla ilgili verdigi bilgiler asagidaki linkte okumanizi tavsiye ederim.

Prof. Dr. Ibrahim Adnan SARAÇOĞLU : Isırgan kürü ve Kür Tedavisi

Son düzenleme:
sevgili sardunya34 tesekkürlerine ve beni takip eden yazılarına bende tesekkür ederim canım...sundan emin ol sen ısırganı keşfetmiş olabilirsin okey,bende bunu 1,5 aydır yapıyorum nerdeyse... ilk yazımda seni yalancılıkla suçlamadım eleştiri hakkımız olduğunu düsünüyorum bende kendimce sana yorumda bulundum asla yazımda hakaret yok...dönüp defalarca okuyabilirsin...sana anlatmak istediğim sey birden dökülme kesilmez bu olduysa harbiden mucize olmuştur dedim.tamam kabul ediyorum mucize olmuş ne güzel...ama sonra kendi ifadelerinde dökülmeyi azaltmada etkili diye yorumların var.bende sana bunu yazmıştım oysa...dökülmeyi azaltıyor diye
o olmuş bu olmuş önemli değil burda birbirimize faydalı olmaya çalışıyoruz.senin bir fikrin işime yarasa ne mutlu amaç bu değilmi zaten ben bi öneride bulunduğum zaman yanlışsam sen beni düzelt...bu aradada ısırganın erkeğini kullanıyormuşum güzelim tesadüfen... hani yaramayanlar dişisinimi kullandı acaba demişsin ya bana yönlendirdiğin cevapta,için rahat olsun diye yazayım dedim...
sevgiyle kal arkadasım...a.s

Canim ben badem yagi ve hint yagi aldim eczaneden . Badem yagi= Mandel öl , Hint yagi =Rizinusöl diye istersen kac ml istedigini sorarlar ben ikisindende 100 ml aliyorum 6-7 € civari bir ücret ödüyorum. Diger yaglarda eminimki vardir. Isirganida parklardan vs.. toplayip kurutmayi dene bence. Almanya bol yesil alan oldugu icin bulman cok kolay. Poset caylarda belki katki vardir. Ama icmek icin toplama malum burada parklarda bir hayli köpek gezdiren insan mevcut. Köpeklerin isirganlari sulama ihtimali cok yüksek kaydirigubbakcemile3 ben bu nedenle topladigim isirganlari kurutup sadece sacimda kullaniyorum. Ekisini henüz tam göremedim. Sanki sac tellerim kalinlasmaya basladi. biraz daha deneyeyim sonuclari paylasirim.

Cok tesekürler bilgilerinz icin.kaydirigubbakcemile5 Bende Isirganotucayini kaynatip suyunu sampuanima kattim öle saclarimi yikiyorum.Bide Drogeriemarketlerde ISirganotunun hazir sulari var biliyormusunuz bilmiyorum ama.Ben onu uzun zamandir kullaniyorum ama tek degil.Bunu bi tencerenin icine koyuyorum ve Lavantacayi kaynatiyorum icinde sonrada mayatabletleri (Bierhefetableten) onlari icine katip iyice eridiginde Ilik olmasini bekliyorum.Sonra Fisfisli sisenin icine koyup sacima 2 günde bir kullaniyorum.Cok memmunum.Saclarim yumusacik oluyor vede cok güzel parliyor istedigim sekli aliyor. :teytey:

sardunya 34 benimde kansızlıktan dolayı saç dökülmeme var ben 15 gündür hem ısırgan otu içiyorum hemde saçlarımı yıkıyorum hala dökülüyor banyoda dökülmesi sorun değil kuruyken tutam tutam gidiyor doktorada gittim ilaç kullanıyorum ferro sanol diye ama hala sürüyor korkum saçlarım eski gürlüğü gibi olmassa saç çıkmazsa lütfen biraz destek istiyorum moralim bozuk canım ya.

i_pek canım seni uyarmak isterim, ben de kansızlığım olmamasına rağmen şaşkın doktorumun bana vermesinden dolayı ferro sanol kullandım. konu ile alakası yok ama o ilaç çok kilo yapıyor, ayrıca kabızlık da yapıyor yan etki olarak. midene dikkat etmeni öneririm sana. yediklerine de dikkat et tabi kilo almak gibi bir amacın yoksa kaydirigubbakcemile3 Ben ısırganı kullandım ama bundan sonra durulamayı düşünüyorum çünkü saç uçlarım çok kurudu ve dökülme üzerinde öyle aham şaham bir etkisi olmadı. Ama yine de paylaşım için herkese çok teşekkür ediyorum Şeniz

Sardunya sana kesinlikle katılıyorum, ısırganın saçlara iyi geldiği bir gerçek. Ben saç uzatmanın derdinde değilim, gür ve sağlıklı olsun kolay şekil alsın yeter. Daha önceden ısırganı durulamıyordum o zaman saçlarım epey sert oluyordu, şimdi duruladım daha yumuşak ve parlak oldu. İnşallah hepimizin saçları daha güzel olurkaydirigubbakcemile

tatlım demir eksiliğin tedavisi tamamlanmadan tam olarak kurtulamazsın...tedavin tamamlandığında belkide ısırgana hiç gerek duymayacaksın....

ferritin (demir depo)kaç çıktı?
ve günde kaç tane ferro sanol alıyorsun...?

bende demir eksikliğine bağlı kansızlık vardı ve 6 ay tedavi gördüm...ilk bir aydan önce etki bekleme şeker...

demir eksiliği konusu çok ciddi bir problem sanki basit gibi algılıyoruz ama öyle değil canım:1no2:

günde 1 tane canım , ben fazla anlamam ama yazıyorum sonucumu
wbc:11.1
neu:7.43
neu%:66.8
LYM:2.69
MONO:0.648
MONO%:5.92
EOS:0.255-2.29
BASO:0.084-0755
RBC:5.1
HGB:11.3
HCT:33.2
MCV:66.3
MCH:22.6
RDW:17.9
PLT:488
BÖYLE İŞTE CANIM DOKTOR KAN HAPI OLAN FERRO SANOL 3 AY KULLAN DEDİ
AMA SEN 6 AY MI KULLANDIN ? İNŞALLAH BU GÜNLERİ ANLATIRIZ YA ALLAH BETERİNDEN DE KORUSUN AYRICA HERKESE ACİL ŞİFALAR BESLENMEYE DİKKAT:teytey:

hacerciğim sana katılmıyorum ilk 1.ay sabah akşam olmak üzere sonraki 5 ay günde 1 adet toplam 6 ay düzenli olarak demir ilacı kullandım ve 1 gr bile kilo almadım.

ve kabızlık yaptığı doğru bu yüzden İstanbul Tıp Fakültesi hastanesindeki profesör olan doktorum bana "ferrum duedonel'i" yazdı...hiç kabızlık sorunum olmadı.

sen 6 ay tedavi gördün demek canım uzun bir süreç ama sonucu hiç dökülmeyen saçlarsa süperrrr.bende 3 ay devam etcem şu an 45.gündeyim durmazsa dökülme süreyi uzatcam.

işte bak libertyciğim, benim kombinasyona sadık kalınmıyor :1no2:

sadece 1-2 kişi uyguladı ve çok memnun kaldıkaydirigubbakcemile5

ÖLede canim ama ben bunu yaptigimda saclara bidaha cok faydasini gördüm.Sonucta Lavanta dökmeyi kesiyor.Mayada saclara cok ve cok besliyor.Iyiki böle yapmisim hem benim sacim kesinlikle kurumuyor.:kahve:Bazilari Isirganin sacini cok kuruttugnu yazmis bende böle bisey kesinlikle olmadi.:sm_confused:

hacerciğim sana katılmıyorum ilk 1.ay sabah akşam olmak üzere sonraki 5 ay günde 1 adet toplam 6 ay düzenli olarak demir ilacı kullandım ve 1 gr bile kilo almadım.

ve kabızlık yaptığı doğru bu yüzden İstanbul Tıp Fakültesi hastanesindeki profesör olan doktorum bana "ferrum duedonel'i" yazdı...hiç kabızlık sorunum olmadı.

tatlım benim ilacım da ferro sanol duodenal.di ama dediğim gibi bu şekilde sorunlara yol açtı. bünyeye göre değişiyordur muhakkak, ben sadece uyarmak istedim :delphin:

hcr35 ben 45 gündür içiyorum hiçbir şikayetim yok canım sende ne sorunu oluştu merak ettim tuvalet sorunu ise ben çok bitki çayları içiyorum herelde o yüzden zorluk çekmedim o konuda hem ben 1 tane içiyorum günde sende aynımı bahset biraz kilo felan mı çok aldırdı?

canım dediğim gibi bünyeyle ilgilidir. ben bugün yine gittim dermatologa. kan testi ve b12 testi verdi. yarın sonuçları alacağım, ona göre bakalım doktor ne verecek. kilo aldırdı, kabızlık yaptı hem de aşırı derecede, ne yesem kar etmedi... ilaçlar aşırı mide ağrısı yaptı, bıraktığım anda 2-3 kilo verdim, midem düzeldi, kabızlığım geçti. üstelik doktor bana bu ilacı demir eksikliğim olmamasına rağmen verdi, belki de o yüzden bu kadar düzensizlik yaptı vücudumda.

Back