Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Isırgan Otunun Saçlardaki İnanılmaz Etkisi!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
sagol canim bizimle paylasitigin icin bende inaniyorum iyi gelecegine, cünki isirgan otunun bir cok seye iyi geldigini duymustum 1 rolleyes

sardunyacım ferittin yok mu ben anlamıyorum pek doktor bu sonuçlara bakaraktan sen anemi olmuşun bu hapı uzun süre kullan (3 ay) dedi.sen anlıyormusun sonucumu canım

tatlım benim ilacım da ferro sanol duodenal.di ama dediğim gibi bu şekilde sorunlara yol açtı. bünyeye göre değişiyordur muhakkak, ben sadece uyarmak istedim

senin demir eksikliğin olmadığı için ağır gelmiş canım belli bana banamısın demiyor çünkü çok düşükmüş galiba.:çok üzgünüm:

kızlarr bugün başka bir doktora gittim ve test sonuçlarıma göre kan değerlerim normal; ancak B12 eksikliği çıktı senağlama Doktorum haftada 1 B12 iğnesi, 2 ilaç ve restorex şampuan kullanmamı istedi. 1 ay sonunda umarım artık sağlıklı saçlara kavuşurumm

canım ümidin kırılmasın ama pahalı şampuanlar banamısın demiyor ben kullandım olan paracıklarıma oldu şimdi yakın komşumuz zeytinyağlı sabun kullanmış saçının dökülmesi durduğu gibi gürleşmiş dün aldım bugün sabunla yıkadım saçlarımı inanamadım o kuruyken tutam tutam dökülen saçlar dökülmüyor :1shok: sen doktorunun verdiklerini uygula aynı benim gibi işe yaramazsa sabunu aklının köşesine koy.ilaçlarını aksatma zaten çünkü bende aynı ferro sanol içiyorum hatta daha önce burda msjlaştık sanıyorum acil şifalar unutmadan ısırgan otu da çok etki etti bana.:teytey:

teşekkürler canımm vallahi doktor kullan demese ben de almazdım o şampuanı, ama özellikle onu söyleyince vardır bir bildiği dedim. Ben de normalde saçlarımı önce zeytinyağlı sabunla yıkarım, sonra lavantalı doğal bir şampuanım var onunla yıkarım memnundum ama bir de doktor sözü dinleyelim bakalım sonuç ne olacak...

inşallah yarar canım hepimizin sorunu bu saç dökülmesi ama burda bilgilendir bizide.

birde canım sarımsakla ilgili konuda sana bişeyler yazdım görmedin zeytinyağlı sarımsağın saç dökülmesini durduğunu yazmışsın doğrumu nasıl oldu?

canım internete giremedim ondan cevap yazamadım özür dilerim a.s.

sarımsak dökülmeyi bir dönem azalttı, ama sonra yine devam etti aynen, çünkü bende B12 eksikliği varmış, şimdi tedavi görüyorum iğne ve ilaçlarla. şükür dökülmem durdu gibi.

sarımsağın faydası yeni saçlar çıkarması oldu, resimleri ekledim görmüşsündür. o saçlar da uzuyor şimdi, sorunum azalıyor sanki inşallah yaa

derdini veren allah şifasınıda verirmiş canım ya hergün düzenli bir tatlı kaşığı harnup pekmezi iç yapan 25 günde değerlerini normale çıkarmış.sağlıkla kal.

bu arda ilaçların ismini merak ettim canım sakınca yoksa yazarmısın.

ben de hcr gibi denemediğim yöntem kalmadı eylülden beri,sanırım işin püf noktası vitamin eksikliği,b12 demir ve çinko,ben 10 gündür solgar v2000 ve ısırgan çayına başladım gerçekten farketti,bi de feci şekilde yeni saç çıkıyo..

ablamda radyoda ısırgan otunun faydalarını duyup saçına uygulamış,sadece dökülmeyi engellmesi için kullanmış. sonuç: hem dökülme durdu hem de saçları acayip uzadı. gerçi röfle yaptırmıştı dip boyası çabuk geldiği için sevinmedi uzamasına:)

merhaba

bende iki hafta önce başladım ısırgan otuna.. çok ümitli değildim . fakat daha ilk kullanımdan itibaren etkisini gördüm
saçlarımdaki dökülme farkedilir derecede azaldı. şuan grip olduğum için yapamıyorum. çok halsizim ve canım hiçbişey istemiyor. şöyle kendime geliyim hemen başlıycam ısırgan otuna

bu sayfayı açıp bu değerli bilgileri veren tüm arkadaşlarada çoooooooooook teşekkür ediyorum

oooff bende de dökülme var ama saçlarımda açılmalar yok çok şükür tek ihtiyacım olan
saç tellerimin kalınlaşması ısırgan inşallah işe yarar bioxcinde kullanıyorum bakım yağlarıda alıcam eğer memnun kalırsam inşallah herkesle paylaşıcam:lepi:

arkadaşlar, ısırgan otunun yaprakları ile tohumu aynı etkiye mi sahiptir acaba.
ben dün aldım kutu içinde. kutunun üstünde ısırgan tohumu yazıyor. onu demleyip içsem ve saçıma sürsem faydası olur mu dersiniz.
yoksa ısırganın sadece yaprakları mı saça faydalı..
bu konuda bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum
hepinize teşekkür ederim :)

Kızlar ısırgan otu sizde de kaşındırma yaptı mı? bende kepek vardı biraz ondan mı oldu ki acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…