neden içmiyorsun canım? içten olan tedavi her zaman daha etkilidir.Buaralar ben Isirganotunun cayini aldim onu kaynatip saclarima sürmeye düsünyorum ayni faydasi olurmu acaba?Sonucta icindeki Isirganda kurutulmus?
neden içmiyorsun canım? içten olan tedavi her zaman daha etkilidir.
evet canım biliyorum...zaten o konu kapalı buran devam edeliim diyorum..
ilgine teşekkürler.a.s.
Aaa ilk defa duyorum :1shok: Ezcanede Yag satildigini.Peki Hangi yagcesitlerini sen aliyorsun ordan?Ben Münih/Augsburgda yasiyorum canim.Eee Saclarina nasil yapti Isirgan?Cok soru sordum galiba
Canim ben badem yagi ve hint yagi aldim eczaneden . Badem yagi= Mandel öl , Hint yagi =Rizinusöl diye istersen kac ml istedigini sorarlar ben ikisindende 100 ml aliyorum 6-7 € civari bir ücret ödüyorum. Diger yaglarda eminimki vardir. Isirganida parklardan vs.. toplayip kurutmayi dene bence. Almanya bol yesil alan oldugu icin bulman cok kolay. Poset caylarda belki katki vardir. Ama icmek icin toplama malum burada parklarda bir hayli köpek gezdiren insan mevcut. Köpeklerin isirganlari sulama ihtimali cok yüksek kaydirigubbakcemile3 ben bu nedenle topladigim isirganlari kurutup sadece sacimda kullaniyorum. Ekisini henüz tam göremedim. Sanki sac tellerim kalinlasmaya basladi. biraz daha deneyeyim sonuclari paylasirim.
tatlım demir eksiliğin tedavisi tamamlanmadan tam olarak kurtulamazsın...tedavin tamamlandığında belkide ısırgana hiç gerek duymayacaksın....
ferritin (demir depo)kaç çıktı?
ve günde kaç tane ferro sanol alıyorsun...?
bende demir eksikliğine bağlı kansızlık vardı ve 6 ay tedavi gördüm...ilk bir aydan önce etki bekleme şeker...
demir eksiliği konusu çok ciddi bir problem sanki basit gibi algılıyoruz ama öyle değil canım:1no2:
hacerciğim sana katılmıyorum ilk 1.ay sabah akşam olmak üzere sonraki 5 ay günde 1 adet toplam 6 ay düzenli olarak demir ilacı kullandım ve 1 gr bile kilo almadım.
ve kabızlık yaptığı doğru bu yüzden İstanbul Tıp Fakültesi hastanesindeki profesör olan doktorum bana "ferrum duedonel'i" yazdı...hiç kabızlık sorunum olmadı.
işte bak libertyciğim, benim kombinasyona sadık kalınmıyor :1no2:
sadece 1-2 kişi uyguladı ve çok memnun kaldıkaydirigubbakcemile5
hacerciğim sana katılmıyorum ilk 1.ay sabah akşam olmak üzere sonraki 5 ay günde 1 adet toplam 6 ay düzenli olarak demir ilacı kullandım ve 1 gr bile kilo almadım.
ve kabızlık yaptığı doğru bu yüzden İstanbul Tıp Fakültesi hastanesindeki profesör olan doktorum bana "ferrum duedonel'i" yazdı...hiç kabızlık sorunum olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?