Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Isırgan Otunun Saçlardaki İnanılmaz Etkisi!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben de moos un ısırgan otlu vitaminli ve şeffaf kremli(bu krem saçın kolay taranmasını ve kurumamasını sağlıyomuş) şampuanını aldım bugun daha önce aktardan aldıgım başka ısırgan otlu bi şampuan kullanıyodum ama o çok kuruttu saçımı bunu denıyım dedı bakalım nası gelcek bi de bişey sorucam bu şampuanın içine çam terebentını hınt yağı falan damlatsam bozarmı acaba bi bilginiz warmı kızlar??

canım öncelikle bakım yağı derken hangi yağlar?bunlar saçını hacimsiz yapıomu?bu vitamin reçetesiz veriliyor di mi,fiyatı ne kadar?çok çok saola.s.

cnm kremli şampuan saçını dökebilir yani pek tavsiye edilmiyor,krem ayrı kullanılmalıymış ama belki sana iyi gelir bu şampuan canıma.s
ben de tresan ın ısırgan otunun içine burdaki bir başlığı okuduktan sonra bal kattım belki faydalıdır gerçekten ama sanki daha hacimsiz yapıor,o yuzden gerçekten de ısırganotlu şampuanların içine belki de böyle şeyler katılmamalıdır:sm_confused:

saol canım bak ben bunu bilmiodum o zaman ben de katmıyım içine bişey zaten saçım deneme tahtasına döndü risk almıyım hiç:)

Merhaba ben yeni katıldım aranıza ısırgan otunu deneyeceğim ben de çam terebentinin şampuana katılıp bu şampuanla saçların yıkandığında döküldüğünü duymuştum:teytey

Merhaba ben yeni katıldım aranıza ısırgan otunu deneyeceğim ben de çam terebentinin şampuana katılıp bu şampuanla saçların yıkandığında döküldüğünü duymuştum:teytey

canım hoşgeldina.s
herhangi bir şampuana mı yoksa ısırganlı bir şampuana mı???
bir de eczanelerden keratin ve çinko alabiliriz bunlar da saç için en önemli vitamin,mineral,bileşim:)lerdenmişş

canım öncelikle bakım yağı derken hangi yağlar?bunlar saçını hacimsiz yapıomu?bu vitamin reçetesiz veriliyor di mi,fiyatı ne kadar?çok çok saola.s.

cnm ben şimdilik elidorun bakım yağının içine bir parça çamterebentin, bir şişe de yılan yağı ekledim onu kullanıyorum. ama bu bitince elidorunkini almıycam (içinde parfüm olduğu için, ne de olsa kimyasal) aktardan alıcam şu karışık yağlardan. hacimsiz ne demeek? saçlarım eskisine nazaran o kadar dolgun duruyor ki inanamıyorum :sm_cool:
bu sogarın vitamini tabiiki reçetesiz, sonuçta vitamin yani a.s fiyatına da baktım 32 liraymış, içinde 1oo tablet var, günde 1 tane kullanıyorsun yerimseniben

ama saçları hergün yıkamak yıpratıyor...hele o yagıydı bılmemneyıydı cıkarmaya calısana kadar ınsanın canı cıkyor...bnce proteınlı besınler yemek daha onemlı gbı gelmeye basladı bana..

Arkadaşlar eğer saç köklerimiz tamamen ölmediyse,ısırgan otu saç derisindeki kan dolaşımını hızlandırıyor ve böylece saç kökleri sağlıklı ve güçlü oluyor o yuzden dökülme azalıp,saç daha sağlam ve sağlıklı çıkıyor.Belki de saç tellerinin kalınlaşmış gibi görünmesi bundandır.a.s

obsesifprenses bende moos şampuanı denemek istiorum..içeriğini okudum bayaa yararlı witaminler war we ısırgan otunun yannda at kestanesi özüde warmış..saçların usamasını sağlıo yasıodu sen memnunmusun nası gidio eer memnunsan bende almayı düşünüorum..

arkadaşlar şampuanı bırakın her gün ısırgan otunun suyu ile saç diplerinize masaj yapın ben çıkan saçlarıma tamamen uyguladım gerçekten daha sağlıklı bir görüntü oldu saçın uçlarını belki kurutur ama uçlar hariç saçın genelini ıslatın bence hafifçe saç tellerinde kalınlık hissi gürlük hissi uyandırıyor

Ben Kullanmiştim Kuruttu Saçlarimi....
Kaynatip Suyunu Sürmüştüm Saçlarima..
Iyi Değil Bence

ben haftada bir kez ısırganı kaynatıp suyunu süzüp banyoda son durulama suyu yapıyorum.saçımda kalıyo yani..çok memnunum hem dökülme durdu,hem gürleşti hem de kepeklerim gitti....tavsiye ederim ben kuruluk hissetmedim..

ayrıca önceden kaynatıp bekletmeyin kızlar.kaynattığınız gün uygulayın bozuluyo çünkü.ve bence her gün yapmak saçı yorar haftada 1 bana çok iyi geliyo..
ben taze ısırganları alıp kurutuyorum ihtiyacım kadarını kaynatıyorum..kurutunca da bitene kadar bozulmadan duruyo zaten..
çok yararlı bir bitki kan dolaşımını hızlandırıyo...

teşekkürler aynı problem bendede var ısırgan otu aktardamı satılıyo hemen bulup deneyecem

teşekkürler aynı problem bendede var ısırgan otu aktardamı satılıyo hemen bulup deneyecem

ben aktara sromuştum tohum olarak vardı..bitki mevsimi geçmişti çünkü artık.şu an tazesi bulunmuyo diye biliyorum.ben hep bitki olarak kullandım tohum aldım ama denemedim öle duruyo evde..çay olarak içerim diye aldım ama hiç yapmadım.
bişey diyemiycem yani ama şu aralar aktarlarda bulunur belki kurutulmuş olarak sen bi araştır

Kızlar ben de kullandım ısırganotunu, kuru saçıma uygulamıştım, ama bundan sonra son durulama suyu olarak kullanacağım. İçine bir çay kaşığı da lavanta katıyorum, yeşil bir su oluyor. Ben 9 aydır inanılmaz derecede saç dökülmesi yaşıyorum, dermatologa gittim ama vitamin ya da kan değerlerim normal çıktı. Sarımsak ile saçımı toparladım biraz, şimdi de ısırgana başladım bakalım azaldı gibi dökülmesi, yine yazarım sonuçları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…