kızlar benim saçım ince telli ve çok kuru. yaklaşık 2 aydır haftada 2 gün bakım yağı yapıyorum. yıkarken bi seferinde ısırganı, bi seferinde lavantayı demleyip durulama suyu olarak kullanıyorum. inanın hiç kurutmadı saçlarımı, çok canlı görünüyor. ayrıca sanki saç tellerim kalınlaştı, dökülmesi tamamen durdu diyebilirim. normalde saçım hiç uzamaz aslında, şimdi sanki daha hızlı uzuyor ama öyle rapunzel falan da olmadım tabii..
şu solgar'ın silica diye bi vitamini var. içinde at kuyruğu ekstresi varmış ve bu hem saçlara hem de tırnaklara, cilde çok iyi geliyormuş. seneler önce çok kısa bir süre kullanmıştım ama tembellik edip bırakmıştım. normalde 2 mm'i geçmeden kırılan tırnaklarım bayağı bir güçlenmişti. 2 hafta kullanıp bıraktığım için saça nasıl geldiğini test edemedim. ama yine alıp bu sefer 3 ay kullanmaya karar verdim. bakalım işe yarayacak mı şakkıdı
ben de moos un ısırgan otlu vitaminli ve şeffaf kremli(bu krem saçın kolay taranmasını ve kurumamasını sağlıyomuş) şampuanını aldım bugun daha önce aktardan aldıgım başka ısırgan otlu bi şampuan kullanıyodum ama o çok kuruttu saçımı bunu denıyım dedı bakalım nası gelcek bi de bişey sorucam bu şampuanın içine çam terebentını hınt yağı falan damlatsam bozarmı acaba bi bilginiz warmı kızlar??
saol canım bak ben bunu bilmiodum o zaman ben de katmıyım içine bişey zaten saçım deneme tahtasına döndü risk almıyım hiç:)
Merhaba ben yeni katıldım aranıza ısırgan otunu deneyeceğim ben de çam terebentinin şampuana katılıp bu şampuanla saçların yıkandığında döküldüğünü duymuştum:teytey
canım öncelikle bakım yağı derken hangi yağlar?bunlar saçını hacimsiz yapıomu?bu vitamin reçetesiz veriliyor di mi,fiyatı ne kadar?çok çok saola.s.
teşekkürler aynı problem bendede var ısırgan otu aktardamı satılıyo hemen bulup deneyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?