• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ısınma..

canparem07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
73
30
3
42
ARkadaşlar günaydın..
büyük bir problemim var..evimde kalorifer ya da doğalgaz yok..
kiracıyım..ev sahibi asla yaptırmıyor..bile bile girdik ama kış kapıda..sıkıntı olmaya başladı..klima ve ufom var..sizce yeterli olurmu..
bir de yağlı radyatör almak istiyorum..kullandığınız önereceğiniz bir marka varmı..
arkadaşlarımın söylediğine göre NOBU diye bir norveç markası varmış..az yakıyormuş..bilginiz var mı..

ARkadaşlar günaydın..
kiracıyım..ev sahibi asla yaptırmıyor..bile bile girdik ama kış kapıda..sıkıntı olmaya başladı..klima ve ufom var..sizce yeterli olurmu..
bir de yağlı radyatör almak istiyorum..kullandığınız önereceğiniz bir marka varmı..
arkadaşlarımın söylediğine göre NOBU diye bir norveç markası varmış..az yakıyormuş..bilginiz var mı..
Bulundugunuz mwmlekete bagli misal doguda soguk bi yerdeyseniz mumkun degil elektikli ısıtıcı yeterli olmaz

Ama adana antalya gibi bi memleketteyseniz yeterli olur gibi

Tabi elekttikli ısıtıcıyı sabahtqn aksama kadar hic kapatmadan yakarsabiz (ki bana tehlikeli gwliyor) tahminimce hulundugunuz odayi isitir yeterli olur ama onq vereceginiz parayla soba kurup yakacak qlsaniz yillik olarak basa bas bi butce gerektirir gibi

Eğer imkanlariniz varsa soba en iyisi bence çünkü çok soğuk bir memlekette yaşıyorsanız mümkün değil ısıtıcılar ısıtmaz

Eğer imkanlariniz varsa soba en iyisi bence çünkü çok soğuk bir memlekette yaşıyorsanız mümkün değil ısıtıcılar ısıtmaz
çok tesekkrler canım..izmirdeyim..çok soğuk olmuyor...ama ne bileyim..ilk kez ısınmasız bir evdeyim..
sorum, acaba ufo ve klima yetermi yoksa yağlı radyatör alayımmı..

Bulundugunuz mwmlekete bagli misal doguda soguk bi yerdeyseniz mumkun degil elektikli ısıtıcı yeterli olmaz

Ama adana antalya gibi bi memleketteyseniz yeterli olur gibi

Tabi elekttikli ısıtıcıyı sabahtqn aksama kadar hic kapatmadan yakarsabiz (ki bana tehlikeli gwliyor) tahminimce hulundugunuz odayi isitir yeterli olur ama onq vereceginiz parayla soba kurup yakacak qlsaniz yillik olarak basa bas bi butce gerektirir gibi
izmirdeyim canım..acaba klima ve ufo yetr mi..böyle kış geçiren var mı..

Yaptırmama sebebi neymiş ki? Ne zararı varmış doğalgazın eve? Antika mıdır nedir ev sahibiniz?
Yani klima var evimde kaloriferler henüz yanmadığında (merkezi sistem evim) açtım çocuğum var çünkü ama yeterli mi bence değil. Kapatıldığı an soğuyor ev hızla,birde sadece bir bölgeyi ısıtıyor. Ufoyuda sürekli yakamazsınız,havayı kurutuyor çok fazla. Gece açık bırakamazsınız. En mantıklısı radyatör gibi duruyor en azından soğuk gecelerde yatak odanızda çalıştırabilirsiniz güvenle.
Marka konusuna birsey diyemem maalesef hiç kullanmadım.

Yaptırmama sebebi neymiş ki? Ne zararı varmış doğalgazın eve? Antika mıdır nedir ev sahibiniz?
Yani klima var evimde kaloriferler henüz yanmadığında (merkezi sistem evim) açtım çocuğum var çünkü ama yeterli mi bence değil. Kapatıldığı an soğuyor ev hızla,birde sadece bir bölgeyi ısıtıyor. Ufoyuda sürekli yakamazsınız,havayı kurutuyor çok fazla. Gece açık bırakamazsınız. En mantıklısı radyatör gibi duruyor en azından soğuk gecelerde yatak odanızda çalıştırabilirsiniz güvenle.
Marka konusuna birsey diyemem maalesef hiç kullanmadım.
teşekkürler canım..hakkaten antika..kadına miras kalmış..masraf çıkarmayında ne haliniz varsa görün diyor..

İzmirdeyiz biz de.
O radyatörün ben nedense hiç faydasını görmedim.Herkes çok sever ama?
Klimayla bekarken ısınıyordum,ama misafirim olmazdı,üzerime battaniye de aldığım çok olmuştur.
Ufo için bir yorum yapamam,hiç kullanmadım.

Ben o radyatorun ise yaradigini gormedim hic,sacmasapan geliyor bana isitmaya katkisi yok bu sayede az yakiyor evet ;)
İzmir merkezde klima ve ufo yeterli

ARkadaşlar günaydın..
Klima yeter bence.Çok soğuk olursa ufo yakarsınız ama ufo bence faturayı daha çok yükseltiyor.

Back
X