Merhaba.. Meslektaşlarımın ya da bakış açısı kazandırabilecek anasınıfı velilerinin yardımına ihtiyacım var.Bu yıl çalıştığım okulda hep diken üstündeyim çocuklara sarılırken bile tedirgin olmaya başladım her hafta yeni bir gündem.Bundan birkaç hafta önce velimin biri müdüre beni şikayet etti,müdür ara bulmaya çalıştı veli iyice hırslandı çarptı kapıyı çıktı beni şikayet etmiş dava açacakmış fakat açamamış ki zaten derdinin ne olduğumu ne milli eğitim ne müdür anlayamadı.Olay:Ben lavabodan geldim çocuklar masanın üstünde birbirlerini itiyorlardı yardımcı abla var o sadece seyrediyor.Öğrencinin biri inatla koşuyor bir uçtan bir uca masanın üzerinde yakalayıp indirdim abla da şahit vurmadım.Ki beni şikayet eden velinin çocuğu değil.Veli olayı her seferinde abarta abarta en sonunda koşanın kendi çocuğu olduğunu söyleyerek benim çocuğu darp ettiğim gerekçesiyle soruşturma açtırdı neyse aklandım.Geçen gün bir başka veli çocuğum hasta oldu okul bahçesinde üşütmüş diye şikayet etti.Diğer öğrencilerimde bir şey yok 10 dk bahçede kırmızı balık oynadık içeri girdik güneş var diye mont giydirmemiştim bende çok üşürüm kendim de hırka falan almadım üstüme üşüyeceğini düşünmedim veliye de söyledim dikkat ederim bundan sonra hava sıcak diye giydirmemiştim dedim.Bugün bir diğeri yardımcı abladan memnun değilim diye idareye şikayet etmiş.Gelip benimle konuşmuyorlar direkt müdüre gidiyorlar gerçekten anlayamıyorum.Hepsi benim çocukları çok sevdiğimi çocukların okula çok istekli geldiklerini sürekli söylüyorlar ama öte yandan herşeyden şikayet ediyorlar beslenmeden,halıdan,etkinliklerden hatta çocuğun rakamları öğrenememesinden bile beni sorumlu tutup yaptırdığım etkinlikleri inceliyorlar.Her öneri ve eleştiriye (lütfen vicdanlı olun) açığım