İşin içinden çıkamıyorum🙁 (Kakada kan, alerji takibi, makatta çatlak, diyet )

Yesldenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
285
85
28
31
Herkese merhaba. Bebeğimin durumunu en kısa ve net şekilde burada paylaşacağım.
Bebeğim 5 aylık.
Şikayetimiz ilk zamanlari sadece kakada kan.
Çocuk immünoloji doktoru takibinde 2 aylık süt ürünü, yumurta ve dana eti diyeti yapıldı.
Çocuk gastroentereloji doktoru makatta çatlak tespit etti. Makata krem tedavisi yapıldı.
Yani yaklasik 2 ay diyet ve diyetin 1 ayı da makatta çatlak kremi kullanma ile geçti.
Sürecin sonu kan kesildi.
Doktor kontrolü ve alerji doktoru 10 gün kuraliyla diyeti açmamı istedi.
Sırayla diyet açıldı, o süreçte makata krem devam edildi. 1 buçuk ay her şeyi tükettim. Hiçbir sorun yok kan yok çok şükür rahatladık derkeeennnnnnnnn son 10 gündür yeniden kakada kan başladı.
Şu an ki şikayetlerimiz: kakada kan, gürültülü kaka yapma, sadece anne sütü ile beslenmesine rağmen kakasınin kokmaya başlamasi, gaz çıkarırken huzursuzlanma, kaka yaparken ıkınma

Alerji olsaydi diyeti açma sürecinde kan gelmez miydi ? Şu an makatta catlagimiz yine var.
Kreme devam ediyoruz. Aynı durumu yaşayan annelerimiz yardımcı olursanız çok memnun olurum. İşin içinden çıkamıyorum. Her bezi korkarak açar oldum yine.

Farkli birsey mi tukettiniz acaba ya da makatta tekrar çatlak olusmasindan kaynaklı mi kan geliyor bunu en iyi bilecek olan sizsiniz işiniz zor ama farklı birsey yediyseniz bunu bulmanız gerek aşı mi oldu demir ilaci vs mi başladınız farklı biesey tüketip tuketmedigini düşünün alerjisinj tetikleyecek birsey olup olmadığını. Ek gıdaya başladınız mı baslamadiysaniz sadece kaka da kan problemi varsa doktorunuzunda önerisiyle tadimlara baslamanizi öneririm burda bir çok anneyle irtibat kurdum yazılanların hepsini okudum çoğu ek gidayla şikayetlerin azaldığını yazmıştı bizimde o şekilde ek gidayla beraber tüm şikayetler kalktı ortadan

Merhaba Sizinle daha önce yine bu konuda açtığım başlıkta konuşmuştuk. Farklı hiçbir şey tüketmedim. Kaka düzeldiği için doktor kan ilacına baslamamizi söyledi. Ocean microfer önerdi. O da kalanın rengini biraz değiştirdi. Ama kan lekeleri görünür şekilde geliyor. Ek gıdaya başlamadık. Sebebi ise destekli oturmayi tam henüz yapamiyor bebeğim. O yüzden biraz daha beklemek istedim. Doktor kontrolümüz de 6. Ayda olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…