• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işin içinden çıkamıyorum

glshpyrz

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
15
1
16
Çanakkale
çalışıyorum ve 5 aylık oğlm war bebeğime annem bakıyor kayınvaldemde çalışıo ama asıl problem eşimin bana sürekli bebeği annelerine sewmeye götürmem üzerine yaptığı baskı her akşam götürecekmişm ben oğlumla yalnız kalmak istiyorum bişeyler paylaşmak istiyorum yada benim programım oluo ama bunu anlatamıyorum lütfen akıll verin

küçücük çocuk bu sıcakta hergün hergün nasıl götürülecekmiş
eğer görmeyi çok istiyorlarsa onlar sevmeye gelsinler

küçücük çocuk bu sıcakta hergün hergün nasıl götürülecekmiş
eğer görmeyi çok istiyorlarsa onlar sevmeye gelsinler

ya gelmelerinide istemiyorum her gün her gün ne bu yaa karşı aparmtanımda oturuyor kayınvaldem birde geldiler mi yatana kadar gitmez gelincede bi o gelmez dayı halası kardeşi eşi dostu cümbür cemat gelir ben zaten çalışıyorum ewe gelince birde onlara hizmet mi edicem yaaa offfffffff

sanırım sizin annenizle sürekli beraber olduğu için

anneside sevsin görsün istiyor

hergün olması abartı ama arayı çok uzatmadan onların da görmesi gerekiyor

neticede o da babaannesi dedesi

çalışıyorum ve 5 aylık oğlm war bebeğime annem bakıyor kayınvaldemde çalışıo ama asıl problem eşimin bana sürekli bebeği annelerine sewmeye götürmem üzerine yaptığı baskı her akşam götürecekmişm ben oğlumla yalnız kalmak istiyorum bişeyler paylaşmak istiyorum yada benim programım oluo ama bunu anlatamıyorum lütfen akıll verin

arkadaşım birazcık dişini sık belli bir süre sonra eşinede fazla gelicek ve senin bişey yapmana gerek kalmadan yeter evimde yanlız kalmak istiyorum diyecek şimdi bebeğin çok küçük yeni taze bebek ilgiden hoşlanıyordur eşin ama fazla sürmez inan bana yaakında o isyan eder sen sesini hiç çıkarma kötü gelin olma :)

sanırım sizin annenizle sürekli beraber olduğu için

anneside sevsin görsün istiyor

hergün olması abartı ama arayı çok uzatmadan onların da görmesi gerekiyor

neticede o da babaannesi dedesi[/QUO

kayınvaldem ablamla kavga etti resmen ewimden kovdu şimdi bunları yaptığı için gitmek istemiyrum burnu çok büyük ama kocamda annesinin haklı olduğunu savunuyor olan benim aileme oldu üzüldüler ewime gelmiyorlar bu tür olaylar olduğu için ekstradan gitmek istemiyorum bide çalıştığım için herşey akşama sıkışıyor tabi akşamları kendime göre hareket etmek istiyorum 2 gün gitmedim nerdesin neden gelmedin falan filan kayınvaldem her akşam yemeğe gel d,iyee ısrarla arar beni bi rahat bırakmıyorlar

arkadaşım birazcık dişini sık belli bir süre sonra eşinede fazla gelicek ve senin bişey yapmana gerek kalmadan yeter evimde yanlız kalmak istiyorum diyecek şimdi bebeğin çok küçük yeni taze bebek ilgiden hoşlanıyordur eşin ama fazla sürmez inan bana yaakında o isyan eder sen sesini hiç çıkarma kötü gelin olma :)

ya eşimin sıkılacağını pek düşünmüyorum çünkü her konuda beni ailesine göndermeye kalkıyor bende gittikçe kendi aileme karşı kendimi kötü hissefiyorm

küçücük bebek hergün gidermi yahuu onların uyku saatleri vardır belirli düzenleri vardır çok görmek istiyolarsa onlar sizin evinize gelip bebeği sevip gitsinler kusura bakmasın kimse hiç bir şey bebeklerimizden daha önce gelemez bu hayattaaa,

Konuyu eksik anlatmışsınız..

Yorumdan anlaşıldığı üzere kayınvalideniz ile sorunlarınız var ve zaten bebek olsun olmasın oraya gitmek istemiyorsunuz..

Ama siz gitmek istemiyorsunuz diye onlar torunlarından vazgeçemez değil mi ?

Her gün olmasa da torunlarını görmek onların hakkı , siz gitmek istemiyorsanız eşiniz götürsün.. Arada da onlar gelebilir torunlarını görmeye..
.

Konuyu eksik anlatmışsınız..

Yorumdan anlaşıldığı üzere kayınvalideniz ile sorunlarınız var ve zaten bebek olsun olmasın oraya gitmek istemiyorsunuz..

Ama siz gitmek istemiyorsunuz diye onlar torunlarından vazgeçemez değil mi ?

Her gün olmasa da torunlarını görmek onların hakkı , siz gitmek istemiyorsanız eşiniz götürsün.. Arada da onlar gelebilir torunlarını görmeye..
.

çok doğru sana katılıyorum... insan sevmese de bazı şeylere katlanmak zorunda.. eşim için olsa bile...

onların da hakkı görmek.. götüremiyorsan da tatlı bi dille anlat, sen götürür müsün felan de.. onlar gelmesin varsın.. (:52:hem kalabalık bebeğe iyi değildir)
geldikleri zaman da yatırıcam de bişelerle oyalan felan.. oldu bitti....:28:

çok doğru sana katılıyorum... insan sevmese de bazı şeylere katlanmak zorunda.. eşim için olsa bile...

onların da hakkı görmek.. götüremiyorsan da tatlı bi dille anlat, sen götürür müsün felan de.. onlar gelmesin varsın.. (:52:hem kalabalık bebeğe iyi değildir)
geldikleri zaman da yatırıcam de bişelerle oyalan felan.. oldu bitti....:28:

ya her gün öle yap böle yap demese götürürüm yarım saat 1 saat severler gelirim işime dewam ederim ama gittiğim zaman yatıya kadar orda oluyorum neymiş onlar uyumalarını izlerken bile mutlu oluyorlarmış hergün hergün bunu nasıl yapayım

ya her gün öle yap böle yap demese götürürüm yarım saat 1 saat severler gelirim işime dewam ederim ama gittiğim zaman yatıya kadar orda oluyorum neymiş onlar uyumalarını izlerken bile mutlu oluyorlarmış hergün hergün bunu nasıl yapayım

Bebebği neden sizin götürmeniz gerekiyor?Kendi götürsün 1 saat görsünler.

Yav bu kaynananaların hepsini Taksim Meydanında sallandıracaksın he.

her gun mu? siyirmis galiba esin :19: cok istiyorlarsa her gun kaynanan gelsin gorsun bebegi. tum gun calisip birde gorev gibi cocugu kaynananlara goturmekte ne? yani buna bu sekilde emir verilmesi hic hos degil :20:

cocuguna kayinvaliden baksa acaba aynisini senin ailen icinde diyecek mi sevgili esin :19:

bi cocugun babanneden once anneye ihtiyaci vardir bana kalirsa...

eğer eşiniz her gün çocuğunu görmelerini istiyorsa

kendi götürsün siz de bu 1 saatte dinlenmiş olursunuz

öyle kabul etmez mi şart mı sizin de gitmeniz:26:

ne çirkin bi yaklaşım..sizin anneniz,teyzeniz,ablanız haatta belki siz de birgün kaynana olacaksınız

Niye kız?? Ne var yani böyle cadı kaynanaları sallandırsak fena mı olur.:37:

Evet ben bir kayınvalide adayıyım. Ama böyle manyak bir kaynana olacağımı hiç sanmıyorum. :24:

Çalışan kadının evine zırt pırt gieilmez. kaynanaları ve türevlerini bu konuda uyarmak lazım.
yorgunum yada kocamla sevişcem felan diye bahane uydurun, ne bilim.

Back