İşin içinden cıkamıyorum ailem mi sevgilim mi?ne yapmalıyım yardım edin lütfen

Umarım bir çözüm bulabilirsin bu duruma. Ailen bu kadar güveniyorsa sana belki bu durumu sorgulamazlar çok fazla. Eğer çocuğa gerçekten güveniyorsan bir dene şansını istersen.
Onunla mutluyum derslerimiz agırdı diye de hep erteledim aman canımız sıkılmasın tadımız kacmasın diye.Aileme haksızlık ettim onlar ne dese de haklı keske geciktirmeseydim

Abartmasan mi ?
Böyle diyenler genelde 3 kez evleniyor.
Ayrıca aileni taniyorsun,sevgilinin ailesini de tanıyorsun.
Zıt oldugunuzu zaten söylüyorsun.
Madem böyle bir durum var,neden 4 senedir bu adamla devam ediyorsun ?
Aile bırak dediğinde arkanı dönüp gidecek isen ; neden sana inanan bu adamın 4 senesini çaldın ?
Böyle dediklerinde istemsiz gülüyorum,sevgiyi kucumsemiyorum ama konu sahibimiz böyle büyük laflar ederken bir bakmış ayrıldığı adam 3 ayda evlenmiş.Hayatta biraz realist olmak lazım.
Kadınlarla erkeklerin ilişkiye bakış açısı ve ayrılık uyum süreci farkliyken bu kadar büyük konuşmak ne bileyim......

Sevgilimle 4 yıllık birlikteligimiz var onu seviyorum bana deger veriyor ben de ona.Ama sorun ailesi.Babası bazı olaylardan dolayı cezaevinde ve ben bunu kabul ederek yola cıktım.Siyasi görüslerimiz de ayrı ailesiyle.Kendisi çok iyi bir insan akıllı başlı,meslegi de var,benim de öyle.Ama anneme söylemedim bu durumu.Simdi işler ciddiye bindi tanısmak istiyor ailem.Ben ne yapacagım bilmiyorum acıklamaktan korkuyorum.Neden söylemedim diye kendime de kızıyorum basiretim baglandı sanki..Annem sürekli darlıyor ne zaman gelicekler istemiyorlar mı vs.Yani kendime cok kızıyorum, kac haftadır ölü gibiyim.Hep erteledim bu durumu kendimi onu üzmeyeyim diye ama artık geldi zamanı.Ayrılmakta istemiyorum ama ailem ne tepki verir,nasıl acıklayayım bilmiyorum😞 lütfen yardımcı olun her sey üstüme üstüme geliyor.Tam söylicem cesaretimi topluyorum yine söyleyemiyorum üzmekte istemiyorum onları
Hangi suç mahsuru yoksa

Ailesi ailene zıtsa sana da zıttır. Bu konular çok iyi düşünülmeli , tartılmalı. Burda hergün kaç konu açılıyor eşim iyi ama sorun eş ailesi işte bunlar hep görüş ve kültür farkından ortaya çıkıyor. Babasının ne tür bir suçtan girdiğini bilmiyorum ama ben bazı suçları kabul edemezdim. Sonra mutsuz olmayın.

Sevgilimle 4 yıllık birlikteligimiz var onu seviyorum bana deger veriyor ben de ona.Ama sorun ailesi.Babası bazı olaylardan dolayı cezaevinde ve ben bunu kabul ederek yola cıktım.Siyasi görüslerimiz de ayrı ailesiyle.Kendisi çok iyi bir insan akıllı başlı,meslegi de var,benim de öyle.Ama anneme söylemedim bu durumu.Simdi işler ciddiye bindi tanısmak istiyor ailem.Ben ne yapacagım bilmiyorum acıklamaktan korkuyorum.Neden söylemedim diye kendime de kızıyorum basiretim baglandı sanki..Annem sürekli darlıyor ne zaman gelicekler istemiyorlar mı vs.Yani kendime cok kızıyorum, kac haftadır ölü gibiyim.Hep erteledim bu durumu kendimi onu üzmeyeyim diye ama artık geldi zamanı.Ayrılmakta istemiyorum ama ailem ne tepki verir,nasıl acıklayayım bilmiyorum😞 lütfen yardımcı olun her sey üstüme üstüme geliyor.Tam söylicem cesaretimi topluyorum yine söyleyemiyorum üzmekte istemiyorum onları
Ailen ne diyorsa doğrudur onları dinle aşkın ömrü kısa çünkü görüyoruz öldürülen kadınlara ya sevgilisi yada kocası katili çıkabiliyor ve bunlar bir zamanlar kadını sevmiş yaratıklar olabiliyor

Tam olarak neyden utanıyorsunuz? Babasının cezaevinde olmasında ki sebep mi sizi korkutuyor yoksa aileniz ne olursa olsun kabul etmez mi diye düşünüyorsunuz? Benimde öz babam cezaevine girmiş çıkmış biri gerçi hiç görmedim ama ne çocukluğumda ne de şimdi bunun bir sorun teşkil edeceğini beni utandıracağını hiçbir zaman düşünmedim. Benimle alakası yok çünkü. Siz eşiniz olacak kişiden sorumlusunuz onun size karşı tutum ve davranışlarında, saygısında sorun yoksa ki en önemlisi bu bence düşünmeyin. Ama tabi aileniz çok büyük sıkıntı yaratacaksa bu eşiniz olacak kişiyide ilerleyen zamanlarda etkileyebilir. 4 yıl niye beklediniz ki? Valla böyle şeyleri bir gün dahi içinde tutamayan bi benim herhalde anneme anlatmadan duramam o benim günlüğüm gibi bi şey :KK70:
Ailemin kabul etmemesinden korkuyorum.Onu da bırakamam ama anne babam eger kesinlikle reddederse ne yaparım bilemiyorum rızaları olmadan yola da cıkmak istemiyorum.Ya annemle aramız iyidir ama bu olayda beynin durdu sanki söyleyemedim

Böyle dediklerinde istemsiz gülüyorum,sevgiyi kucumsemiyorum ama konu sahibimiz böyle büyük laflar ederken bir bakmış ayrıldığı adam 3 ayda evlenmiş.Hayatta biraz realist olmak lazım.
Kadınlarla erkeklerin ilişkiye bakış açısı ve ayrılık uyum süreci farkliyken bu kadar büyük konuşmak ne bileyim......
Yahu yok..
Hep palavra.
Oldum bittim ,hayatımın aşkı diyenler,bir bakmissiniz ki 2 ay içerisinde 3 sevgili değişmiş.
Abartmayi seviyoruz millet olarak.
Misal benim örneklem,2 ay içerisinde 3 sevgili 🤣

Herkes aynı degil karsımdakini bilemem ama ben öyle degilim ne cok seviyorsunuz ya genellemeyi.
Velev ki olmadı..
Alınız gulunuz solana kadar,kuruyup kocayana kadar ,boynunuzu büke büke bekliyecek misiniz ?
Hiç sanmıyorum.
Ayrıca bu ahlaki bir davranış değil,hayatın gerçeği.
Biriyle zamanında bir şeyler yaşamak başka birini sevmeye engel teşkil etmez.

Velev ki olmadı..
Alınız gulunuz solana kadar,kuruyup kocayana kadar ,boynunuzu büke büke bekliyecek misiniz ?
Hiç sanmıyorum.
Ayrıca bu ahlaki bir davranış değil,hayatın gerçeği.
Biriyle zamanında bir şeyler yaşamak başka birini sevmeye engel teşkil etmez.
Hayıe zaten o da ben de hayatımıza devam edecegiz ama 2 ayda 3 sevgili degistirmeyecegim.Senin demek istedigin farklıydı

Bu hayatta ogrendiim bir sey varsa, o da aile istemiyorsa kesinlikle aile dinlenmeli. Çevremde kim ailesini dinlemeyip evlendiyse, ya boşandı ya aldatıldı. O yüzden aileni dinle. Bizim goremedigimiz şeyleri görüyorlar.

X