Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asil aslan arda turanın oğlunun ismiydi sankim. Abartılı derecede iddialı bir isim bence. Yani baya abartılı itici duruyor bu kadarıKızlar doğumuma 3 gün kaldı hala bi isimde karar kılamadık sizce anıl miraç mı asil arslan mı güzel isim
Ahaha bu iyidiAsil Arslan adını alan bebek ağlamaz kükrer diye düşünüyorum.![]()
İki seçenek sunduğunuza göre kesin karar bunlardan biri. Asil arslan evet arda turan oın oğlunun adı, gs a ithafen koydu asil i de asil karısı istemiştir diye düşünüyorum bana da biraz iddialı geliyorKızlar doğumuma 3 gün kaldı hala bi isimde karar kılamadık sizce anıl miraç mı asil arslan mı güzel isim
Daha bilindik isim ama hala içime sindiremedimAnıl miraç olsun hükümet değişirse anıl i kullanır, degismezse miraç'ı :)) şaka bir tarafa ikisi de güzel siz en içinize sineni koyun . Sağlıkla gelsin
Baya iddali gibi evetAsil aslan arda turanın oğlunun ismiydi sankim. Abartılı derecede iddialı bir isim bence. Yani baya abartılı itici duruyor bu kadarı![]()
Teşekkürlerİki seçenek sunduğunuza göre kesin karar bunlardan biri. Asil arslan evet arda turan oın oğlunun adı, gs a ithafen koydu asil i de asil karısı istemiştir diye düşünüyorum bana da biraz iddialı geliyor
Anıl Miraç diyorum ben de, sağlıkla gelsin inşlh![]()
Farklı isimde olabilir tabiki aklıma gelen bunlardıÇok alakasız seçenekler değil mi ya? Hani bir isim beğenirsin de yanına ikinciyi ararsın. Siz komple kararsızsınız.bu ikisinden biri olacaksa illa, ben de anıl miraç diyorum. Asil aslan animasyon ismi gibi.
YouTubeda bi kadının videoları çıkıyor karşıma. Kızına sürekli Erva Mine, yapma kızım deyip duruyor. Her seferinde niye iki ismi de söylediğini anlamıyorum hiçNeden iki isim olmak zorunda ki?
YouTubeda bi kadının videoları çıkıyor karşıma. Kızına sürekli Erva Mine, yapma kızım deyip duruyor. Her seferinde niye iki ismi de söylediğini anlamıyorum hiçÖnceden isimleri kısaltmaya çalışırdık şimdi uzatıyorlar
![]()
Asil Arslan adını alan bebek ağlamaz kükrer diye düşünüyorum.![]()
Moda gibi birşey olduEvet ya sanki iki isim olunca birlikte söylenmek zorundaymış gibi. Yoru