Anket İsimsiz bebek

Sizce hangi isim güzel ?

• Anıl Miraç

OY: 9 42,9%
  • Asil Arslan

OY: 12 57,1%

• Ankete Katılan
    21

Berivan90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
258
85
28
Kızlar doğumuma 3 gün kaldı hala bi isimde karar kılamadık sizce anıl miraç mı asil arslan mı güzel isim

Kızlar doğumuma 3 gün kaldı hala bi isimde karar kılamadık sizce anıl miraç mı asil arslan mı güzel isim
İki seçenek sunduğunuza göre kesin karar bunlardan biri. Asil arslan evet arda turan oın oğlunun adı, gs a ithafen koydu asil i de asil karısı istemiştir diye düşünüyorum bana da biraz iddialı geliyor
Anıl Miraç diyorum ben de, sağlıkla gelsin inşlh

Çok alakasız seçenekler değil mi ya? Hani bir isim beğenirsin de yanına ikinciyi ararsın. Siz komple kararsızsınız. bu ikisinden biri olacaksa illa, ben de anıl miraç diyorum. Asil aslan animasyon ismi gibi.

Çok alakasız seçenekler değil mi ya? Hani bir isim beğenirsin de yanına ikinciyi ararsın. Siz komple kararsızsınız. bu ikisinden biri olacaksa illa, ben de anıl miraç diyorum. Asil aslan animasyon ismi gibi.
Farklı isimde olabilir tabiki aklıma gelen bunlardı

Asil aslan'ı sevmedim. Aslında iki isimden de soğudum. Anıl ya da Miraç olsun

Neden iki isim olmak zorunda ki?
YouTubeda bi kadının videoları çıkıyor karşıma. Kızına sürekli Erva Mine, yapma kızım deyip duruyor. Her seferinde niye iki ismi de söylediğini anlamıyorum hiç Önceden isimleri kısaltmaya çalışırdık şimdi uzatıyorlar

Evet ya sanki iki isim olunca birlikte söylenmek zorundaymış gibi. Yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…