Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fiyatlar değişiyor cnm ben bursadayım ama kargoylada yollayabilirim facebookun varsa ordan daha rahat konuşabiliriz ordan resimde atabilirm sana elifinsekerleri face teki adım, eğer bulamazsan yaz burdan yollayayım
Merhaba elinize sağlık çok güzeller bende 10. Modelden yaptırmak istiyorum acaba kargoyla beraber nekadara mal olur bide kapıda ödeme varmı hataydayım ben
Merhaba elinize sağlık çok güzeller bende 10. Modelden yaptırmak istiyorum acaba kargoyla beraber nekadara mal olur bide kapıda ödeme varmı hataydayım ben
eyidas cım bende ev hanımıyım elsanatları mezunuyum elim bu gibi işlere de bayagı yatkın mudanyada oturuyorum eger yapımda yardıma ihtiyac duyarsan seve seve yaparım bu işler facedeki sayfana istek gönderdim adım sema opyorum esen kal