• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsimler kişiliği etkiler mi?

yksogrencisiolanbirisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2020
31
13
3
25
Selam Hanımlar,
Mesela Eren - Halil - Selim ismine sahip insanlar genellikle nasıl olur ?

Halil isminin yanına hangi isimler güzel olur ?
Talha isminin yanına hangi isimler güzel olur ?

Halil Eren ismi nasıl?
Talha Eren ismi nasıl?

Önerebileceğiniz güzel isimler nelerdir ?

Ben isimlerin karakteri etkiledigini düşünüyorum. Erenler genelde zeki ve çok yaramaz oluyorlar. Ali eren, muhammet eren hepsi ayni. Güzleride güzel ve sevimli olur 😁

Selam Hanımlar,
Mesela Eren - Halil - Selim ismine sahip insanlar genellikle nasıl olur ?

Halil isminin yanına hangi isimler güzel olur ?
Talha isminin yanına hangi isimler güzel olur ?

Halil Eren ismi nasıl?
Talha Eren ismi nasıl?

Önerebileceğiniz güzel isimler nelerdir ?
Kesin etkiliyor hayatımda tanıdığım murat isminde kim varsa en gıcık en hayırsız insan oldular hiç şaşmadı bu

Peki başka hangi isimleri önerirsiniz?
Haliller,Talhalar,Selimler,Erenler?
Eren isminde iki arkadaşım vardı ikisi de gıcık sinsi karakterdiler. Ama mana olarak çok güzel tabii. Talha komşumun oğlu çok akıllı sakin bir çocuk maşallah. Benim oğlum olursa, ilk sırada Ahmet ikinci sırada Berat isimleri var :)

Sence hangi isimleri önerirsin?
Yavuz Selim ismindeki çocuklar çok zeki ve olgun oluyorlar yegenimin ismi ve ömrümde bu kadar farklı bir çocuk daha görmedim ben kendi bebegime alp kutay ismini koyacağım onun dışında Yagız, Alparslan,Gediz isimleri de güzel düşünebilirsin aklında isim yokmu hiç

Yavuz Selim ismindeki çocuklar çok zeki ve olgun oluyorlar yegenimin ismi ve ömrümde bu kadar farklı bir çocuk daha görmedim ben kendi bebegime alp kutay ismini koyacağım onun dışında Yagız, Alparslan,Gediz isimleri de güzel düşünebilirsin aklında isim yokmu hiç
Talha Selim nasıl?

Eren isminde iki arkadaşım vardı ikisi de gıcık sinsi karakterdiler. Ama mana olarak çok güzel tabii. Talha komşumun oğlu çok akıllı sakin bir çocuk maşallah. Benim oğlum olursa, ilk sırada Ahmet ikinci sırada Berat isimleri var :)
Selimler nasıl ? Sence hangi isimleri önerirsin?

Back