• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İSİMLER KİŞİLİĞİ ETKİLER Mİ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Selamün Aleyküm hanımlar
İsimler kişiliği etkiler mi?
Etkiliyorsa hangi isimleri tavsiye edersiniz?
(Kız-Erkek)
Selimler nasıl olurlar?
Aleyküm selam. İsimlerin kişiliği etkilediğine çok inanırım ben. O ismin niteliklerini taşıdığına da. Belki hepsi için geçerli olmasa da o niyetle konulduğunda o özellikleri taşıdığına inanıyorum. Hatta geçenlerde şunu duymuştum. İki isimli çocuklar, insanlar isimlerin ikisi biribirinden çok farklı anlamlar taşıyorsa o çocuklar,insanlar her iki ismin farklı karakterini taşıyorlarmış. Biraz komplike. Ben de tam anlatamadım. İnternetten bakarsınız 😊
Kız isimleri olarak :
Zeynep
Mila
Mira
Lina
Sevde
Melis
Erkek isimleri olarak :
Buğra
Burak
Yiğit
Zeyd
Hamza
Ömer
Altar

Aleyküm selam. İsimlerin kişiliği etkilediğine çok inanırım ben. O ismin niteliklerini taşıdığına da. Belki hepsi için geçerli olmasa da o niyetle konulduğunda o özellikleri taşıdığına inanıyorum. Hatta geçenlerde şunu duymuştum. İki isimli çocuklar, insanlar isimlerin ikisi biribirinden çok farklı anlamlar taşıyorsa o çocuklar,insanlar her iki ismin farklı karakterini taşıyorlarmış. Biraz komplike. Ben de tam anlatamadım. İnternetten bakarsınız 😊
Kız isimleri olarak :
Zeynep
Mila
Mira
Lina
Sevde
Melis
Erkek isimleri olarak :
Buğra
Burak
Yiğit
Zeyd
Hamza
Ömer
Altar

İsim Bulutu sayfasında isimlerin analizi oluyor hiç baktınız mı ? Sizce doğru mu?
Ve Selimler nasıl olur biliyor musunuz?

Ömrümüz boyunca duyduğumuz en çok şey ismimiz isim konusu çok önemli İnancınız var mı bilemiyorum ama Peygamberimiz bile isim konusu hakkına özellikle değinmiş İnstagrama isimanalizleri yazın Şira mercan isimli kadın çok güzel konulara değiniyor bu isimler konusunda :KK52:hatta kitabı falan var bu konu hakkında

Eklentiler

• 108E8B07-6EE2-4B05-87E4-E1130CB5BAF1.jpeg
    108E8B07-6EE2-4B05-87E4-E1130CB5BAF1.jpeg
    92 KB · Görüntüleme: 110
  • 38B92B3B-2786-4F17-B436-F0EAD8DC0FA6.jpeg
    38B92B3B-2786-4F17-B436-F0EAD8DC0FA6.jpeg
    86,5 KB · Görüntüleme: 99
onu bunu bilmem ne yalvaririm çok dindar bi kişiliğe sahip değilseniz kurandan isim vermeyiniz.Sümeyye gibi.Daha güzel isimler var modern isimler , internetten bakınız.

tavsiye olarak istemişsin ben çocuğum olursa deniz ismini vermek isterdim ayrıca kız erkek farketmez unisex olduğu için hoş bi isim.

Back