- 24 Ağustos 2022
- 579
- 1.882
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumunuz için teşekkür ederimVardiya yazanların daha üstüne çıkıp derdinizi anlatın.
Normalde sizi eve bırakma veya taksi çağırtmak gibi uygulamalar olması gerekir.
Olabilir belki farklı projeler icin. Benim olduğum proje home Office değilBen de 2 çağrı merkezinde çalıştım. Onlardan biri mi acaba? Ben evden çalışıyordum.
Her proje için geçerli değil maalesef benimkinde olmuyorEvde çalışma imkanı oluyor bu tür işlerde bildiğim kadarı ile canınız daha kıymetli.
Konuştuk ancak verilen sözler tutulmadı yazılı bir şey imzalamadiklari için bir şey yapamiyorumişe girerken şartları konuşmadınız mı? ulaşım nasıl olacak vs. diye.
hangi şehirde yasıyorsunuz ?Canımı çok sıkan bir durumu paylaşmak istiyorum sizlerle kızlar. Bir süredir çağrı merkezinde çalışıyorum. Ve her hafta beni gece 12 çıkışlı yazıyorlar. Ulaşım sağlayacak bir aracım Yok ve evim yürüyerek 35 dakika sürüyor. Yollar karanlık ve semtim tinerci semti desem yeridir. Bu durumu paylaştım vardiya yazan yetkililerle ancak hiçbir şey yapmıyorlar. Bir iş benim canımdan daha önemli demek oluyor bu. Servis de koymuyorlar. Bu haftalardır çalışan sayısının çok olmasına rağmen ben hazirliyorum. Çok üzgünüm. Bıraksam iş yok ve bana yapılan haksızlık canıma verilen kiymetsizlik beni çok soğutuyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Yorumunuz için teşekkür ederimhangi şehirde yasıyorsunuz ?
illa çağrı merkezinde çalışacaksanız bir bankanın çağrı merkezi ya da home office çağrı merkezine bakın derim
en azından böyle sorunlar yaşamazsınız.
Öncelikle yorumunuz için çok tesekkur ederim. Defalarca konuşmama rağmen bı degisiklik olmamıştı mail da göndericem. Umarım bir işe yarar her akşam haberlerde gördüğüm kadinlara eklenmek istemiyorum. Tekrar teşekkür ederim .Yarın İKya gidin ben kaçtır şikayet ediyorum, hava soğuk gecenin köründe 30dk yürüyorum başıma bir iş gelirse sorumlu da hissetmezsiniz madem bu akşam 7deçıkıp gidicem vardiyaya da aracı olan birini ya da bir erkek bulun koyun diceksin. İKya mail olarak da yaz gönder bunu, bir üst yöneticiyi de CCle sonra kendi kafasına göre iş bıraktı demesinler.
Yarın 7de çık, gece 12ye kadar falan kalma. Saçmalık bu kadarı zalimlik, eşşek olsa bu kızın gece 12de sokakta ne işi var der ama işverenin eşşek bile değil maalesef. Canından kıymetli değil konu sahibesi, yarın bir tinerci seni 2ye kesse o şirket oralı bile olmaz kendi kabul etti etmeseymiş der geçer. Şefle konuş, İKyla konuş 7de evine git o kadar. bakarlar ki sen hakkını arıyorsun ya artık seni yazmazlar varidyaya ya da bir şoför bulurlar.