İşimi bırakmalı miyim?

İşi bırakmalı mi pes mi etmeliyim

• Devam

OY: 12 70,6%
  • Bırak

OY: 5 29,4%

• Ankete Katılan
    17
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lukce

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
18
1
36
29
Merhaba kizlar. Yeni bir işe basladimyakladik yaklaşık 5 ay oluyor Ozgecmisimden dolayı beni direkt alım yaparak müdür yardimcisi olarak başlattılar fakat bu işte pek tecrübeli değilim ve işimi çok iyi yapamıyorum. Müdürüm sürekli benden şikayetçi memnun olmadığını ve benim bu işi hiçbir zaman tam olarak yapamayacağımı söylüyor. Bazen azarlıyor personellerin yanında ve bu benim moralimi çok bozup doğru yapabileceğim şeyleri de stres ve üzüntüden yanlış yapmama yol aciyor. Siz olsanız işi bırakır miydiniz böyle sıkışık ve maddi açıdan zor bir dönemden geçerken herşeye kulak tikiyip işi yapmaya mi çalışayım yoksa bırakmalı miyim yorumlarınızı lütfen eksik etmeyin şimdiden teşekkür ederim

Kesinlikle bırakma işini iradeli ol

Gerçekten düzeltmeniz gereken yerler varsa düzeltin. Beş ay aslında bir işe alışmak için yeterli bir süre. Belki de özverisiz çalışıyorsunuz, veya kendinizi tam olarak işinize vermiyorsunuz ki hatalarınız oluyor.

Yani genelde kimse kimseye durduk yere takmaz, demek ki hatalarınız var

Ekonominin berbat olduğu şu dönemde işinize sarılın. Hatalarınızı gözden geçirin.

Ha milletin içinde azarlamak falan, bunlardan nefret ediyorum.

Bütün çalıştığınız iş yerlerinde benzer insan tipleri ile karşılaşacaksınız diyelimki buradan pes edip çıktınız bir sonra ki iş yerinde olmayacağının garantisi yok. Şahsen ben daha da hırslanız ben azarladığı konularda utandırırdım

Beş ayda ilerleme katettiniz mi?
Eğer her ay eskisinde daha iyiye gidiyorsanız devam edin tabii, zamanla her şey daha bir oturacaktır kafanızda ,sizi daha az yoracaktir,daha az hata yapacaksinizdir.
Ama daha iyiye gitmiyorsaniz,hatta zamanla daha kötüye gidiyorsaniz yavaş yavaş baska iş aramaya başlayın. Zaten ozgecmisiniz güzelmiş,fazla aramadan bulabilirsiniz.
Bulunca ihbar süresini değerlendirir çıkarsınız

Muhakkak ilerleme katettim sıfırdan başladım daha iyiyim fakat yeterli degilim isim yöneticilik fakat çalışanları çok iyi yonetemiyor işi tam anlamıyla yapamıyorum. Müdürum de her fırsatta çalışanların yanında azarladigi ve bölge müdürüne her hatamı bildirildiği için ağırlığım pek kalmadı diyebilirim

Ben birakırdim oyle bir irtamda çalismak istemem. Ama 5 ay az degil işi kavradiniz da onlar mi mobing yapıyor acaba

Özgeçmişinizden sizi direkt m. Yardımcılığından aldılarsa bir tecrübeniz,birikiminiz, pratiğiniz olması gerekmiyor mu? Ben anlamadım nasıl hiç tecrübeniz yok. Okuduğunuz bölüm dolayısıyla mı direkt aldılar? 5 ay da az değil. Müdürünüzün tavrı da yanlış tabii. Onu da direkt aldılarsa kendimi çalışanları azarlayarak göstereyim demiş olabilir.
Ben olsam işi öğrenip müdürün ağzını tıkardım mümkünse

Ben birakırdim oyle bir irtamda çalismak istemem. Ama 5 ay az degil işi kavradiniz da onlar mi mobing yapıyor acaba
5 ayın ilk 3 ayı bir sey ogretmediler sadece (müdürle alakalı bir durum) başka bir müdürün yanına geçtikten sonra öğretime basladilar

Ben olsam onlari pisman ederdim. Hirs edip isimde en iyisi olmaya calisirdim. Bence devam et. Hatalarini duzelt ve ogrenmeye acik ol. Kolay gelsin

Bu başladığım alanda tecrübem yok. Şuan bilgiden birikimden çok personellere iş yaptırmam ve bedenen çok yoğun çalışmam gerekiyoe. Daha önce çalıştığım firma büyük ve hatri sayılır bir yerdi. Suan çalıştığım iş yeri küçük ve bir oncekiylekıyaslanamaz bir yer. Kendi alanimda bir iş bulamadigim için kazancımi sağlayabilmek için başvurmuştur şuan ki iş yerime

Mutsuzsaniz oncebaska is arayin bulunca da burayi birakın. Sizin otoritenizi saesmiş isverenler sindi de sizden otorite b3kliyorlar sacmalik. İş olumsuz olunca insan sabah yataktan cikmak bile istemez , mutlu olacaginiz iş bulun ince sonra da ayrilin oradan

Tecrübeniz yoksa sanırım gözlerini daha önce çalıştığınız yer boyadı. Müdür de belki yardımcım olarak gerçekten yardım edecek birilerini alsaydınız benim ona yardım edeceğim birini diyor olabilir bilemedim. Çift yönlü bakmaya çalışıyorum

Pes etmemenizi tavsiye ederim, bütün başlangıçlar zordur.

Ama eğer çok fazla mutsuzsanız, kendinize bu kötülüğü de yapmayın. Ben yapmıştım ve geriye baktığımda yazık etmişim kendime, değmezmiş, diyorum.

Mağazacılık vs tarzı bir iş galiba müdür bölge müdürü vs olunca öyle düşündüm. Eğer düşündüğüm gibi bir sektörse maalesef bilgi birikimi donanım falan çok istemeyen bir ara pozisyondasınız, müdür olsanız ciro hedef stok takibi sipariş vs vs gibi daha büyük işlerle ilgilenmeniz gerekirdi personel olsanız işini yap geç ama siz hem müdüre bu konularda destek olacaksınız hem personel üzerinden işlerin sorunsuz ilerlemesini takip edeceksiniz yönlendirip iş dağılımı ve takibi yapacaksınız... Personele iş yaptıramıyorsun diyorlar çünkü müdür onların yanında sizi azarladığı için gözlerinde bu kimki gibi bir imaj oluyor. Gerçekten işi öğrendiyseniz kime hangi işi verip nasıl yaptığını takip edebilecek duruma geldiyseniz tek sorun otoriteyse müdürünüzle ve bölge müdürünüzle konuşun bu şekilde personel üzerinde otorite kuramıyorum onların yanında hatam olsa bile söylemeyin diye, yok zaten onlarda sizle çalışmak istemiyorlarsa devam edecekler ve siz her geçen gün daha da geriye gideceksiniz..

Sizde yöneticilik vasfı zaten yok kendi agzinizla söylüyorsunuz ordakiler sizi bu durumda zaten tinlamaz.yonetocilk duruş ister.ama şunu bilinki bu sisi kacirsiginiza pişman oldum lucaksiniz ilerde.birde şu var heryer ayni hep sırtlan dolu

Diger yerden neden çıktınız

Memnun olmayan işyeri tazminat verip çıkarsın. Ki sadece ihbar yani, abartmasınlar.
Umursama.

Bunun adı tam anlamıyla mobbing. Kimsenin ekmeğine yağ sürmeyin isi bırakıp çabalamaya ve sabırlı olmaya devam edin. Anlaşılan müdürünün koltuğunu kaptırma düşüncesinden epey korkmuş olmalı ki sizi yıldırmaya çalışıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…