Kesinlikle bırakma işini iradeli olMerhaba kizlar. Yeni bir işe basladimyakladik yaklaşık 5 ay oluyor Ozgecmisimden dolayı beni direkt alım yaparak müdür yardimcisi olarak başlattılar fakat bu işte pek tecrübeli değilim ve işimi çok iyi yapamıyorum. Müdürüm sürekli benden şikayetçi memnun olmadığını ve benim bu işi hiçbir zaman tam olarak yapamayacağımı söylüyor. Bazen azarlıyor personellerin yanında ve bu benim moralimi çok bozup doğru yapabileceğim şeyleri de stres ve üzüntüden yanlış yapmama yol aciyor. Siz olsanız işi bırakır miydiniz böyle sıkışık ve maddi açıdan zor bir dönemden geçerken herşeye kulak tikiyip işi yapmaya mi çalışayım yoksa bırakmalı miyim yorumlarınızı lütfen eksik etmeyin şimdiden teşekkür ederim
Gerçekten düzeltmeniz gereken yerler varsa düzeltin. Beş ay aslında bir işe alışmak için yeterli bir süre. Belki de özverisiz çalışıyorsunuz, veya kendinizi tam olarak işinize vermiyorsunuz ki hatalarınız oluyor.Merhaba kizlar. Yeni bir işe basladimyakladik yaklaşık 5 ay oluyor Ozgecmisimden dolayı beni direkt alım yaparak müdür yardimcisi olarak başlattılar fakat bu işte pek tecrübeli değilim ve işimi çok iyi yapamıyorum. Müdürüm sürekli benden şikayetçi memnun olmadığını ve benim bu işi hiçbir zaman tam olarak yapamayacağımı söylüyor. Bazen azarlıyor personellerin yanında ve bu benim moralimi çok bozup doğru yapabileceğim şeyleri de stres ve üzüntüden yanlış yapmama yol aciyor. Siz olsanız işi bırakır miydiniz böyle sıkışık ve maddi açıdan zor bir dönemden geçerken herşeye kulak tikiyip işi yapmaya mi çalışayım yoksa bırakmalı miyim yorumlarınızı lütfen eksik etmeyin şimdiden teşekkür ederim
Muhakkak ilerleme katettim sıfırdan başladım daha iyiyim fakat yeterli degilim isim yöneticilik fakat çalışanları çok iyi yonetemiyor işi tam anlamıyla yapamıyorum. Müdürum de her fırsatta çalışanların yanında azarladigi ve bölge müdürüne her hatamı bildirildiği için ağırlığım pek kalmadı diyebilirimBeş ayda ilerleme katettiniz mi?
Eğer her ay eskisinde daha iyiye gidiyorsanız devam edin tabii, zamanla her şey daha bir oturacaktır kafanızda ,sizi daha az yoracaktir,daha az hata yapacaksinizdir.
Ama daha iyiye gitmiyorsaniz,hatta zamanla daha kötüye gidiyorsaniz yavaş yavaş baska iş aramaya başlayın. Zaten ozgecmisiniz güzelmiş,fazla aramadan bulabilirsiniz.
Bulunca ihbar süresini değerlendirir çıkarsınız
5 ayın ilk 3 ayı bir sey ogretmediler sadece (müdürle alakalı bir durum) başka bir müdürün yanına geçtikten sonra öğretime basladilarBen birakırdim oyle bir irtamda çalismak istemem. Ama 5 ay az degil işi kavradiniz da onlar mi mobing yapıyor acaba
Bu başladığım alanda tecrübem yok. Şuan bilgiden birikimden çok personellere iş yaptırmam ve bedenen çok yoğun çalışmam gerekiyoe. Daha önce çalıştığım firma büyük ve hatri sayılır bir yerdi. Suan çalıştığım iş yeri küçük ve bir oncekiylekıyaslanamaz bir yer. Kendi alanimda bir iş bulamadigim için kazancımi sağlayabilmek için başvurmuştur şuan ki iş yerimeÖzgeçmişinizden sizi direkt m. Yardımcılığından aldılarsa bir tecrübeniz,birikiminiz, pratiğiniz olması gerekmiyor mu? Ben anlamadım nasıl hiç tecrübeniz yok. Okuduğunuz bölüm dolayısıyla mı direkt aldılar? 5 ay da az değil. Müdürünüzün tavrı da yanlış tabii. Onu da direkt aldılarsa kendimi çalışanları azarlayarak göstereyim demiş olabilir.
Ben olsam işi öğrenip müdürün ağzını tıkardım mümkünse
Tecrübeniz yoksa sanırım gözlerini daha önce çalıştığınız yer boyadı. Müdür de belki yardımcım olarak gerçekten yardım edecek birilerini alsaydınız benim ona yardım edeceğim birini diyor olabilir bilemedim. Çift yönlü bakmaya çalışıyorumBu başladığım alanda tecrübem yok. Şuan bilgiden birikimden çok personellere iş yaptırmam ve bedenen çok yoğun çalışmam gerekiyoe. Daha önce çalıştığım firma büyük ve hatri sayılır bir yerdi. Suan çalıştığım iş yeri küçük ve bir oncekiylekıyaslanamaz bir yer. Kendi alanimda bir iş bulamadigim için kazancımi sağlayabilmek için başvurmuştur şuan ki iş yerime
Sizde yöneticilik vasfı zaten yok kendi agzinizla söylüyorsunuz ordakiler sizi bu durumda zaten tinlamaz.yonetocilk duruş ister.ama şunu bilinki bu sisi kacirsiginiza pişman oldum lucaksiniz ilerde.birde şu var heryer ayni hep sırtlan doluMuhakkak ilerleme katettim sıfırdan başladım daha iyiyim fakat yeterli degilim isim yöneticilik fakat çalışanları çok iyi yonetemiyor işi tam anlamıyla yapamıyorum. Müdürum de her fırsatta çalışanların yanında azarladigi ve bölge müdürüne her hatamı bildirildiği için ağırlığım pek kalmadı diyebilirim
Diger yerden neden çıktınızBu başladığım alanda tecrübem yok. Şuan bilgiden birikimden çok personellere iş yaptırmam ve bedenen çok yoğun çalışmam gerekiyoe. Daha önce çalıştığım firma büyük ve hatri sayılır bir yerdi. Suan çalıştığım iş yeri küçük ve bir oncekiylekıyaslanamaz bir yer. Kendi alanimda bir iş bulamadigim için kazancımi sağlayabilmek için başvurmuştur şuan ki iş yerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?