cnm eşinde sende karar verdiyseniz ve herşeyden önce senin içine sindiyse hiiiç geri adım atma.. sonradan daha çok pişman olursun.. ben kızıma papatya koymak istedim yakın çevrem sen esmer baba esmer falan diye ne alaka papatya yorumlarıyla kafamı karıştırdılar deli gibi uydum onlara haklılar evet dedim senelerdir istediğim isimden vazgeçip selin koydum.. kızım büyüdü ve yeşil gözlü kumral beyaz tenli bir kız oldu 12 yaşında şuan hala ara ara iç çekerim keşke papatya koysaydım diye..kızım olacak allahın izniyle 6.5 aylık hamileyim ama isim konusunda çook kararsız kaldım önce eylül yada aylin olsun istedim sonra eşim aylin olsun dedi aylinde karar kıldık. bir kaç kişide eski isim vs diyip kafamı karıştırdı biz begeniyoruz aslında ama ne bilim. şu sıralarada herkezde mira erva belinay eslem gibi isimler dolanıyor bende bunlara pek ısınamadım. kızım hep çocuk kalmayacak büyüyecek ismini büyüncede taşıya bilsin istiyorum. aylin konuusnda açık ve net fikirler ala bilirmiyim arkadaşlar.
cnm eşinde sende karar verdiyseniz ve herşeyden önce senin içine sindiyse hiiiç geri adım atma.. sonradan daha çok pişman olursun.. ben kızıma papatya koymak istedim yakın çevrem sen esmer baba esmer falan diye ne alaka papatya yorumlarıyla kafamı karıştırdılar deli gibi uydum onlara haklılar evet dedim senelerdir istediğim isimden vazgeçip selin koydum.. kızım büyüdü ve yeşil gözlü kumral beyaz tenli bir kız oldu 12 yaşında şuan hala ara ara iç çekerim keşke papatya koysaydım diye..
o çok koyulan isimlere ısınamadıysanız kesinlikle düşünmeyin derim
zaten okula başlayınca o isimlerde sınıfında iki üç kişi olacaktır
aylin her yaşta güzel olabilecek bir isim
ayça yı daha çok beğenirim karar sizin
elsem isminden uzak dur da ne koyarsan koy. muhafazakar ailelerde elsem patlaması var. aylin gayet güzel bir isim. eylülden daha nadir koyuluyor.
Canınız neyi istiyorsa onu koyun
Kimseye fikir sormayın söylenenlere kulak tıkayın
sonra benim gibi isimzede olmayın
bana söz hakkı vermedi sevgili eşim, kimseye bişey demedik fikir sormadık ama densizler çok,
istemiyorum dediğim ağlayıp yalvardığım halde
gitti babasının istediği ismi yazdırdı kimliğine
bi de whatsapptan fotosunu çekip yolluyor
oğlum 6,5 aylık ve herhalde ömür boyu bunun üzüntüsünü yaşayacağım
çünkü onu 9 ay ben taşıdım ağrılı sancılı dünyaya getirdim
5 aydır tek başıma büyütüyorum
ve noldu sesimi çıkarmadığımla kaldım..
Kendime öyle kızıyorum ki iki çift laf onlara etmediğim için. Ama hep aman susayım saygısızlık yapmayayım aman kırılmasınlar diye diye.. hoş yapmadığım halde ne terbiyesizliğim ne saygısızlığım kalmadı.. çok şükür ki bana uzaklar artık...
cnm hürmetini esirgeme tabiki tabi lafınıda. ezdirmem kendimi işinide yaparım hürmetimide. inan altlı üstlü oturuyoruz bizde kayınvalidemle evimiz 3+1... kayın valideminde evi 3+1 ve ben çalışan bi inasnaın akşam evime girmeden kayın valideme çıkarım yemeği orda yiyoruz. ben eve girdikten sonra kayınvalidem kalkamz sofrasıydı bulaşıgıydı çayıydı vs yaparım evime öyle giderim. 1 haftadır kayın validem görümcemd ekalıyor dogum yaptı. kayın babam ve iki kaynım var bekar ( saolsun kayınlarım çok iidri ) sabah kalkar hazırlarım çantamı alır anahtarı alır yukarı çıkarm mutfaga girer hemen kahvaltıyı hazırlaırm eşimde gelir ekmek alıp kayın abbam kayınımı kaaldırır kahvaltısını yaparlar öyle evden çıkarız ikimizde. akşamda aynı rutin şekilde yemeği gelir yaparım eşimle ben oslak dıaşrda yer geceriz eve dinelrimm en azıdnan ama kayın babam işden gelince ayıp olur diye yemek sofra vs. ve 6.5 aylıkda hamileyim cnm. dedim gibi hizmetimi hürmetimi yaparım ama asla kararlarıma ve hayatıma karışılsın istemem bunada izin vermem.
Her ikiside çok güzel ama Aylin ismi bi tık önde :) hayirlisiyla alın inşAllah kucağınıza.
cnm hürmetini esirgeme tabiki tabi lafınıda. ezdirmem kendimi işinide yaparım hürmetimide. inan altlı üstlü oturuyoruz bizde kayınvalidemle evimiz 3+1... kayınvalideminde evi 3+1 ve ben çalışan bi inasnaın akşam evime girmeden kayın valideme çıkarım yemeği orda yiyoruz. ben eve girdikten sonra kayınvalidem kalkamz sofrasıydı bulaşıgıydı çayıydı vs yaparım evime öyle giderim. 1 haftadır kayın validem görümcemd ekalıyor dogum yaptı. kayın babam ve iki kaynım var bekar ( saolsun kayınlarım çok iidri ) sabah kalkar hazırlanırım çantamı alır anahtarı alır yukarı çıkarm mutfaga girer hemen kahvaltıyı hazırlaırm eşimde gelir ekmek alıp kayın abbam kayınımı kaaldırır kahvaltısını yaparlar öyle evden çıkarız ikimizde. akşamda aynı rutin şekilde yemeği gelir yaparım eşimle ben oslak dıaşrda yer geceriz eve dinelrimm en azıdnan ama kayın babam işden gelince ayıp olur diye yemek sofra vs. ve 6.5 aylıkda hamileyim cnm. dedim gibi hizmetimi hürmetimi yaparım ama asla kararlarıma ve hayatıma karışılsın istemem bunada izin vermem.
aynı dert bende de var yedi aylık hamileyim ve aşamıyorum da bu sorunu ikinci ismi ben koycam ama iki isim birden seslenildikten hiçç bi anlamı olmuyorKendime öyle kızıyorum ki iki çift laf onlara etmediğim için. Ama hep aman susayım saygısızlık yapmayayım aman kırılmasınlar diye diye.. hoş yapmadığım halde ne terbiyesizliğim ne saygısızlığım kalmadı.. çok şükür ki bana uzaklar artık...
aynı dert bende de var yedi aylık hamileyim ve aşamıyorum da bu sorunu ikinci ismi ben koycam ama iki isim birden seslenildikten hiçç bi anlamı olmuyor
kızım olacak allahın izniyle 6.5 aylık hamileyim ama isim konusunda çook kararsız kaldım önce eylül yada aylin olsun istedim sonra eşim aylin olsun dedi aylinde karar kıldık. bir kaç kişide eski isim vs diyip kafamı karıştırdı biz begeniyoruz aslında ama ne bilim. şu sıralarada herkezde mira erva belinay eslem gibi isimler dolanıyor bende bunlara pek ısınamadım. kızım hep çocuk kalmayacak büyüyecek ismini büyüncede taşıya bilsin istiyorum. aylin konuusnda açık ve net fikirler ala bilirmiyim arkadaşlar.
aynen kasıtlı yapar gibi iki ismi aynı anda kullanıyorlar eğer o kadar seviyorduysa kendi kızına koysaydı kaynanasının ismini diye düşünüyorum deli oluyorum bende sürekli değiştiriyorum asıl koyacağım ismi sona saklıcam yaşasın kötülükne yapıp edip isyan edin gerekirse kavga çıkarın küsün kırılın
ama istediğiniz dışında bişey olmasına müsade etmeyin.
inanın büyük üzüntü oluyor ve geçmek bilmiyor.
iki isim var bizde de ama en azından birini kullanıyorum,
diğerinden nefret ettiğimi bilen herkes! o isimle seslenip hitap ediyor o isimle soruyor ... napıyor diye...
cinnet geçirecek gibi oluyorum.