Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aylin çok güzel bir isim, ayrıca eski bi isim de değil yahu o kadar da. Makbule, Fatima falan deseler anlarım da. Ben de şu son dönemde patlayan güya anlamları olan ama bence saçma isimlerden çok sıkıldım. Mina,Lina,Erva,Alin vs... farklı olsun diye saçmalamak bence.
İçine hangi isim daha sıcak geliyorsa onu koy hangi ismi düşünürsen hepsine birşey bulurlar
Valla bravo ben olsam yapmazdım bunların hiçbirini
Mrb bende cok karasizdim kurani kerimde geciyo diye hira koydum anlamida bence cok onemli insan ismiyle yasar derler hem aylinde guzel bi isim esku deselerde hepte eskiye doneriz herseyde kiyafetlerde bile eskiye donus oluyo ki bu bi isim bence cokta guzel aylinada falan koy eski modern cag birlesimi))))hayirli aksmlar allah anali babali buyutsun
allah bagışlasın cnm inş ismiyle büyür haklısın cnm herşeyde bi geriye dönüşlük var. isim eski ya bazen diyorum kaynanam kesin laf etmiştir benim ismim ondan güzel diye sonuçda begenmedikleri harkuladede belli ( kayınvalidmein ismide ayşe ) kötü degil tabiki güzel bir isim ayşe ama herkezin ismi kendinde güzeldir.
Senin icine ne siniyosa onu koy cnm snra pismn olursn bnde cokta zarif gzl bi isim adi gibi kadetide gzl olur inslh sevgiler