yaklaşım 3,5 yıldır özel bir klinikte sekreterlik yapıyorum sekreterlik dediysem hem muhasebe hem temizlik adı sekreterlik.. Her neyse işe girdiğim günden bu yana verdiği hiç bir sözü tutmadı , gündelikçi gelecekti ay da bir sözde ama 4 ay da bir geliyor.. Bende rahat edemiyorum yapıyorum, zam söz de 1 yılda yapılacaktı 2 yıla yakın zam yapmadı yaptığı zam da komik.. Ben herhangi bir talepte bulunduğumda beni kaale bile almıyor dinliyor cvp yok yine aynı tas aynı hamam.. Güzellikle konuştum olmadı işten çıkacağım dedim olmadı.. Benimle aynı işi yapan insanlardan daha az ücretle çalışıyorum ve deneyimli bir personelim. Ofisi ben açıyorum , bu sabah 15/20 dk geç kaldım bu beni aramış geciktiğimi anlamış, bana "böyle çalışamayız " dedi , ben de ben sizinle konuşmak istiyordum bu konuda dedim, işten ayrılmak istiyorum ama iş bulmadan değil şimdi çık derse ben tazminatsız çıkmayacağım.. İşsiz güçsüz pat diye ortada kalmak zoruma gidiyor, tazminat vermeye yanaşacağını sanmam çok pinti.. Sinirlerim çok bozuk kafamı toparlayamıyorum yanlış bir şeyde söylemek istemiyorum.. Kısaca içinde bulunduğum durum bu , çaresiz hissediyorum kendimi..