İsim ?

Tuna ve deniz severim erkek çocuklarında :)
Ben de kızıma isim bulamaz haldeyim
Kriter çok olunca eledim bi isim kalmadı :D
Erkek olsa Turan koyacaktık

Yiğit, Ediz, Ferit, Özgür benim favorilerim şuanlık bunlar :KK52: Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah :nazar::anneadayı::emir_bebek:

Sağlıkla alın inşallah kucağınıza

5 sene evvel oğlum olacağını öğrendiğim vakit isim telaşına düşmüştüm :) ve şu isimleri listeme almıştım

Ediz
Tuğra
Aras
Arel
Deniz
Toprak
Metehan
Kaan
Tuna
Meriç

Ve bu isimlerden birini koydum :)

Salih
Halil
Halil İbrahim
Agah
Akif
Zahit
Hamza :KK200:

Buğra
Alper
Eren
Hamza
Ömer
Asaf
Kerem
En beğendiğim erkek isimleri ❤️

Bi isim modası oluyo o sene doğanların isminin çoğu aynı oluyo Eymem modası vardı bi zamanlar

Ben Mehmet Aslan koydum. Normalde tek isim koyacaktım ama 2 isim daha karizmatik durdu diye düşünüp böyle koymuştum , sağlıklı ağrısız sızısız bir Doğum dilerim hayırlı olsun :KK200:

Merhaba hanımlar, zamanında buraya üye olma sebebim hamile kalmak için uğraşanların biraraya geldiği topiklerde, bilmediklerimi öğrenerek aynı yolda yürümekti. Çok şükür hayalime kavuşmama az kaldı. Sağ salim nasip olsun herkese. Bu bir dert mi derseniz hayır ama sizlerden öneri almakta benim hayalimdi. Binevi hevesti diyelim. Nasip olursa oğlum olacak, lütfennn isim önerilerinizi yazar mısınız ? Çocuk doğacak hâlâ bulamadım, bu konuda hiç hayal kurmamıştım çünkü, fazlasıyla kararsız bi insanım:bicak: sizin önerilerinizi bekliyorum :KK200:

Hep hayalimdi bir oğlum olursa adını Eser koyacağım diye :) ama esimin babası yaşamadığı için onun adını verdik eşimi kırmak istemedim. ESER ALİ :) nasıl oldu ? :)

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Bizde düşünmüştük isim konusu baya bir. Kerem Aras koyduk birini eşim birini ben seçtim. Bir oğlum daha olsa Ali çağan koymak istiyorum.

Merhaba hanımlar, zamanında buraya üye olma sebebim hamile kalmak için uğraşanların biraraya geldiği topiklerde, bilmediklerimi öğrenerek aynı yolda yürümekti. Çok şükür hayalime kavuşmama az kaldı. Sağ salim nasip olsun herkese. Bu bir dert mi derseniz hayır ama sizlerden öneri almakta benim hayalimdi. Binevi hevesti diyelim. Nasip olursa oğlum olacak, lütfennn isim önerilerinizi yazar mısınız ? Çocuk doğacak hâlâ bulamadım, bu konuda hiç hayal kurmamıştım çünkü, fazlasıyla kararsız bi insanım:bicak: sizin önerilerinizi bekliyorum :KK200:

Allahim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin..

Ben yillardir hep cocuguma koyacagim ismi düsündum. Ama rastgele bir isim koymakta asla istemedim.

Gözünüzü kapatip aslinda sizi heyecanlandiran birsey herhangi birseyi isim olarak koyabilirsiniz.

Mesela ben evlendigimiz ay beni çok heyecanlandirir " eylül ' koyacam diyebiliyorum..

Bunun dısinda
Deniz
Toprak
Rüzgar
Aren
Görkem
Çagan
Çagrı
Çagdaş
Uygar
Uzay
Kuzey