• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık isim sorunsalı :S

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.523
24.153
548
Arkadaşlar cidden çok takıldığım bir konu bu ki eminim herkes benim gibi kafa yoruyordur. Bebeğimin cinsiyetini birdahaki muayenede öğrenicem fakat çin takvimi biyolojik takvim vs ne yaptıysam hepsinde erkek çıktı. Doğruluğu tartışılır tabii Allahtan başkası bilemez önceden. Ama benim hali hazırda erkek ve kız isimleri var gibi aklımda. Bir kızım daha var ve ismini çok severek sahra koymuştuk. Bu bebişim eğer kız olursa içime en sinen isim açıkçası beyza. Öyle yeni ve garip isimleri pek beğenemiyorum nedense. Hem bir de herkes koyuyor artık herkesin çocuğu aynı isimde olacak yakında:9: neyse. Beyza ismi nasıl sizce? Kızda bi bu ismme takıldım. Gelelim erkeğe. Erkek olarak Taha ismini çok beğendim. Evet kuranda bi sure. Ve araştİrdığım kadarıyla Allah in peygamber efendimize verdiği diğer isimlerdenmiş. Bu isimler yasin ve Taha imiş. Taha çok hoş geldi bana. Bilmem.sizin bu konudaki fikirleriniz neler? Bir de isim önerileriniz var ise çok sevinirim. Kafam allak bullak:27::9:

canım bulduğun isimler gayet hoş..
benim bir kızım olucak ve ismini berre koymayı düşünüyoruz..
eğer oğlum olsaydı yağız yada poyraz koyardım..

bence güzel isimler bende son moda isimleri değil her zaman moda olanları seviyorum
adıyla yaşasın inşallah

bence güzel isimler bende son moda isimleri değil her zaman moda olanları seviyorum
adıyla yaşasın inşallah

Amin sağol canım hepimizinki insallah:nazar:
moda olacak diye garipleşiliyor şahsen ben çocuğumu öyle çağırmak istemem ama tabi herkesin kişisel tercihi.. Şu an bu isimlere takıldım bakalım fikrim degişecekmi? ;)

Back