Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alınan falan olur diye yapmiyim dedimDaha önceden hangi isimlerin önerilip beğenilmediğini yazarsanız insanlar aynı isimleri önermez, böyle çok sağlıklı öneriler alamazsınız. Konu çok genel açılmış.
Almila duydum geçen.
Önceden duysam kızıma koyardım.
Elma gibi kırmızı yanaklı güzel demekmiş.
Alınan falan olur diye yapmiyim dedimama haklısınız Merve gibi Zeynep, Gamze, Gizem bu tarz günümüzde popüler olan isimleri beğenmiyorlar.
Ben Rus kökenli isimleri beğeniyorum burada belki taşa tutarlar ama ne yapayım :) Lara, Vera, Alina gibi.
Ravza ,rüveyda, ikra,ırmak,turna,elifsuSevgili KK'nın güzel kadınları! Yardım istiyoruz sizden, kuzenim doğacak lakin isim bulmakta zorluk çekiyoruz herkes her isme burun kıvırıyorcinsiyet kız, öyle çok bilindik isimler olmasa anlamı telafuzu güzel olsa mesela var mı duyduğunuz etrafınızda böyle bir isim?
![]()
Vera, lena; ben de seviyorum boyle soylenen isimleriBen Rus kökenli isimleri beğeniyorum burada belki taşa tutarlar ama ne yapayım :) Lara, Vera, Alina gibi.