- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi Seda2012Emre
-
Tuğrul ismini beğenmiyorum, ama bilge güzelmiş :)))Erkek Tuğrul
Kız Bilge diyorum ben :))
Çok güzel bir soruDoğuma ne kadar var? Ikiz mi?
Bilge kızımın adı. Tuğrul'u beğenmeme sebebin nedir? Merak ettim . Hangi ismi önce bulursanız cinsiyet tam zıttı oluyor:)) Bizim erkek adı hazırdı, kız oldu:))Tuğrul ismini beğenmiyorum, ama bilge güzelmiş :)))
Çok güzel bir soruhayır tek :) cinsiyeti belli değil
Küçükken sevmediğim Bi çocuk vardı ismi tuğruldu o yüzden sevmiyorum galiba hahahBilge kızımın adı. Tuğrul'u beğenmeme sebebin nedir? Merak ettim . Hangi ismi önce bulursanız cinsiyet tam zıttı oluyor:)) Bizim erkek adı hazırdı, kız oldu:))
Çok güzel isimler canım11 haftalık hamileyim bende,
Kız olursa Hilal,
Erkek olursa Mustafa Kemal düşünüyoruz
Rabbim hepimize sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah.
mahir..mirza..yiğit..hüma..nehir..aybüke..aybilgeKız ve erkek çocuk için isim önerilerinizi bekliyorum canlarım ❤
amin inşallah canım teşekkür ederim doruk ismini bende çok seviyorum :)bu ara favori kız ismim Umay, erkek ismi aklımda iki tane var biri Duhan, diğeri de Doruk. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Canım hep sevdiğim isimleri yazmışsın erkek olursa Mert koymayı düşünüyoruz daha cinsiyet Belli değil :)Aslı Reyyan Rümeysa Zehra Züleyha ne bilim eski isimleri seviyorum:)
erkek : miran Enes Bartu Hasan Mert :)
Güzel önerilerin için teşekkür ederim canımBerre k
Eren e
Asu
Berat
Yaren
Alp
Sumeyre
Rica ederim sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbimGüzel önerilerin için teşekkür ederim canım
Amin inşallah rabbim isteyen herkese versinRica ederim sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?