Doğuma Hazırlık İsim önerin😊

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim de oğlum olursa ismi yıllardır hazırdı ama rabbim kız nasip etti :)
Eşimle hayalimiz "eylül" ismiydi. Onu kesin koyacağız ama ikinci isim koysam mı koymasam mı, koyacaksam ne olsun diye düşünüyorum sürekli :) çok içime sinen bir şey de daha bulamadim. Ceylan, mercan, melina, piraye, zühre, defne, venüs, gökçe... Listem şimdilik böyle :) tavsiyelerinize açığım :KK66:
Zühre

Benim de oğlum olursa ismi yıllardır hazırdı ama rabbim kız nasip etti :)
Eşimle hayalimiz "eylül" ismiydi. Onu kesin koyacağız ama ikinci isim koysam mı koymasam mı, koyacaksam ne olsun diye düşünüyorum sürekli :) çok içime sinen bir şey de daha bulamadim. Ceylan, mercan, melina, piraye, zühre, defne, venüs, gökçe... Listem şimdilik böyle :) tavsiyelerinize açığım :KK66:
Hepsi çok güzel isimler :) hiç arada elediğin oldu mu, ve ya arasından birini seçtin mi? :))

Ben de hamileyim 12 haftalık Dr kız gibi dedi ben de isim olarak " çiçek" ismini düşünüyorum henüz eşimle paylasmadim:)))))) çiçek bana göre içinde hayata dair ne varsa barındırıyor acıyı mutluluğu yaşamı ölümü özgürlüğü vs . Muhtemelen eşim başka isim isticek ve biz çift isim koyucaz😂😂

Ben de hamileyim 12 haftalık Dr kız gibi dedi ben de isim olarak " çiçek" ismini düşünüyorum henüz eşimle paylasmadim:)))))) çiçek bana göre içinde hayata dair ne varsa barındırıyor acıyı mutluluğu yaşamı ölümü özgürlüğü vs . Muhtemelen eşim başka isim isticek ve biz çift isim koyucaz😂😂
Bende çift istiyorum ama eşim tek isimde ısrarcı :)) iki ismim var ve çok memnunum yarın öbür gün çocuklarım da beğendikleri ismi kullansınlar istiyorum :))

Vallahi bize erkek dendi.. kiz istiyordum, Aslıhan veya Asya olacaktı. Ama erkekmiş, Göktuğ veya Göktürk olacak 💃🤷 baba efendi biraz Türkcü de😂 ama nolur Ertuğrul veya Tuğrul koymayın. Her yan Ertuğrul doldu. Kuscam artık

2 kızım var Hazal Şura ve Bilge Duru,özellikle Hazal ve Bilge'yi çok severek koydum.
Kız ismi olarak Kardelen, Mercan, Sedef, erkek olarak da Fatih, Eren, Tuna geliyor aklıma,hatta erkek olsaydı Fatih Eren koyacaktık.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, inşallah gönlüne göre içine sinecek güzel bir isim bulursun.

Kız:
İnci, Deva, Güneş, Ayşe Melek, Şirin Zeynep, Aslı Zülal
Erkek:
Mustafa Kemal, Gökalp, Ekrem, Bilal

Çok çok güzel isimler söylemişsiniz hepinize teşekkür ederim isim bulamazken şimdi fazla isim seçeneği içerisindeyim :)

Back
X