- 13 Mart 2019
- 1.731
- 7.413
- 158
- Konu Sahibi Seda2012Emre
Defne, Yiğit.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ZühreBenim de oğlum olursa ismi yıllardır hazırdı ama rabbim kız nasip etti :)
Eşimle hayalimiz "eylül" ismiydi. Onu kesin koyacağız ama ikinci isim koysam mı koymasam mı, koyacaksam ne olsun diye düşünüyorum sürekli :) çok içime sinen bir şey de daha bulamadim. Ceylan, mercan, melina, piraye, zühre, defne, venüs, gökçe... Listem şimdilik böyle :) tavsiyelerinize açığım![]()
Defne olabilir bak, hoş isim :))Defne, Yiğit.
Hepsi çok güzel isimler :) hiç arada elediğin oldu mu, ve ya arasından birini seçtin mi? :))Benim de oğlum olursa ismi yıllardır hazırdı ama rabbim kız nasip etti :)
Eşimle hayalimiz "eylül" ismiydi. Onu kesin koyacağız ama ikinci isim koysam mı koymasam mı, koyacaksam ne olsun diye düşünüyorum sürekli :) çok içime sinen bir şey de daha bulamadim. Ceylan, mercan, melina, piraye, zühre, defne, venüs, gökçe... Listem şimdilik böyle :) tavsiyelerinize açığım![]()
Eslem
Masal
Muhammed Talha
Ömer Halis
Ali mert geldi direk aklimaBu güzel isimler için teşekkür ediyorum canım :)
Erkek ismi için Mert in yanına bir isim arıyorum :)
Ali abimin adı, can olabilir :))) :)Ali mert geldi direk aklima
Yada mert can
Bende çift istiyorum ama eşim tek isimde ısrarcı :)) iki ismim var ve çok memnunum yarın öbür gün çocuklarım da beğendikleri ismi kullansınlar istiyorum :))Ben de hamileyim 12 haftalık Dr kız gibi dedi ben de isim olarak " çiçek" ismini düşünüyorum henüz eşimle paylasmadim:)))))) çiçek bana göre içinde hayata dair ne varsa barındırıyor acıyı mutluluğu yaşamı ölümü özgürlüğü vs . Muhtemelen eşim başka isim isticek ve biz çift isim koyucaz![]()
Işık.. sevdimÖnem,ışık & aras,alp
erkek: hüseyin asafKız ve erkek çocuk için isim önerilerinizi bekliyorum canlarım ❤