Doğuma Hazırlık İsim önerilerinizi bekliyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba cnm biz 3 aylık olduk teyzesi Duru bebek doğdu buyuyor çok sukur artık bize gülücükler atıyor :)hayırlısı ile kurtarsın rabbim doğum ne zaman :)

Merhaba cnm biz 3 aylık olduk teyzesi Duru bebek doğdu buyuyor çok sukur artık bize gülücükler atıyor :)hayırlısı ile kurtarsın rabbim doğum ne zaman :)
Ayyy maşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah adı da çok güzelmiş Daha çok canım Rabbim nasip ederse Ağustos’ta inşallah

Canim nasilsin kac haftalik oldun ki değişti bu cinsiyetben Muhammedle birlikte ikinci isim düşünüyorum hadisi şerif var ogullariniza Muhammed ismini koyun diye tavsiye edilen öncelikle Allahin isimleri Abdullah Abdurrahman sonra Peygamberlerin isimleri ya da sahabeden koyabilirsin huzeyfe Musab Zeyd vs

Canım 16 haftalık olduk ewt bende bi isim olarak onu düşünüyorum canım

Canımcım konunu yeni görüyorum. Yeni sürümdenmidir nedir bana bildirim gelmedi. Minnoş bi kız bi erkek oldu. Sen yine de fazla isim düşünme bakarsın tekrardan kız diye değişiverir :) bide hamile kadınların çoğu rüyada isiö görürmüş zaten doğuma yakın. Belki sen de görürsün. Aklında bi isim tut alternatif. Rüyanda görmezsen onu koyarsın inşaALLAH. Sinemin de dediği gibi Can adını ben çok severim. Adem, Yusuf, Nihat da sevdiğim isimlerden.
Sağlıkla gelsin inşaALLAH minik prens :)

İnşallah canım benim darısı sana olsun inşallah tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…