Aynı şey bana oluyor canım okuyorum bakıyorum ama hiç bi isme ısınamıyorumayy hiç sorma canım yaa bizim de en büyük derdimiz o şu aralarbende ilk günden beri erkek diye hissetmeme rağmen hep kız isimleri araştırdım, baktım.. şimdide erkek ismi bulamıyorum. sıcak gelmiyo hiç biri
Amin canım Allah razı olsun Rabbim tez vakitte sana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahSelam canim masallah buyumussunuz epey
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.. e tabi ilk olunca simdiden isim derdine dusmek normal bence :))
Ben insallah olursa klasik isimlerden dusunurum gibi.. yeni turemis isimlere pek sicak bakamiyorum., ya da sadece Can:)) agir isimler konulmasi tarafinda degilim. begendigim isimlerden yazayim belki hosuna gidenler olur.. ali mert arda oguz oguzhan ahmet mehmet mustafa kemal huseyin :)) sec begen al.. senin aklinda var mi?
Teşekkür ederim canım düşüneceğimEgemen çok güzel bir isim bence
Ewt çok severim bende canım ama yeğenimin adıDoruk - en sevdiğim isimlerden bir tanesi...
Hayırla ve sağlıkla dünyaya gelsin inşallah...
Rabbim tez vakitte sana da nasip eylesin inşallah canım benimannem ümreden yeni geldi
kızım enes ismi anlamı çok güzelmiş hoca söledi dedi
bizde istiyoruz ama olmuyor tabii o ayrı bir konu neyse ,
bende enes diyorum
bakalım en kısa zamanda buluruz inşallah :)Aynı şey bana oluyor canım okuyorum bakıyorum ama hiç bi isme ısınamıyorum
Bakalım hangi isim de içimiz kıpır kıpır olacakbakalım en kısa zamanda buluruz inşallah :)
utku isminin anlamı hoşuma gitmedi değiluzun çabalar sonucu elde edilen başarı demekmiş..
arada ona kayıyo gibiyiz ama net değil... içim kıpır kıpır olmuyo yani utku ya karşıda
Ne guzelmis anlamiiiibakalım en kısa zamanda buluruz inşallah :)
utku isminin anlamı hoşuma gitmedi değiluzun çabalar sonucu elde edilen başarı demekmiş..
arada ona kayıyo gibiyiz ama net değil... içim kıpır kıpır olmuyo yani utku ya karşıda
İnşallah canım Allah razı olsun düşüneceğim teşekkür ederimSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Uras
Kerem
Deniz
Azad
Saol canım benim darısı sana olsun inşallah tez vakitte güzeller düşüneceğimftmclk kuzum tekrardan hayırlı uğurlu olsun inşallah ben eğer olursa agah koymayı çok istiyorum hem çok bilindik değil hemde çok modern yada eski değil arada bi isim kulağa çok hoş gelyo diye düşünyrum onun dışında arslan mehmet mustafa hasan ali cihangir ve huzeyfe isimleride çok hoşuma gidiyo ama senin oğluşun için öneri sorarsan ahmet alp koy diyesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?