Doğuma Hazırlık İsim önerilerinizi bekliyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ftmclk

Olamaz mı, Olabilir...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
2.288
2.662
83
Canlar napıosunuz?? Şimdiye kadar kız diye kendimi hazırlamışken dün doktor yüzde 95 erkek dedi ve hiç erkek ismi düşünemiyorum sizlerin isim önerilerinizi merak ediyorum Rakika Judy_K kerem34gul icroc can09e Shokella siz ne koyacaksınız çocuklarınıza Dil-i bitab annesinineseri

(Daha erken biliyorum,sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı Nasip etsin inşallah öncelikle Rabbim ama sabırsızım biraz bu konularda)

ayy hiç sorma canım yaa bizim de en büyük derdimiz o şu aralar bende ilk günden beri erkek diye hissetmeme rağmen hep kız isimleri araştırdım, baktım.. şimdide erkek ismi bulamıyorum. sıcak gelmiyo hiç biri

Selam canim masallah buyumussunuz epey
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.. e tabi ilk olunca simdiden isim derdine dusmek normal bence :))
Ben insallah olursa klasik isimlerden dusunurum gibi.. yeni turemis isimlere pek sicak bakamiyorum., ya da sadece Can:)) agir isimler konulmasi tarafinda degilim. begendigim isimlerden yazayim belki hosuna gidenler olur.. ali mert arda oguz oguzhan ahmet mehmet mustafa kemal huseyin :)) sec begen al.. senin aklinda var mi?

Aynı şey bana oluyor canım okuyorum bakıyorum ama hiç bi isme ısınamıyorum

Amin canım Allah razı olsun Rabbim tez vakitte sana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah Malesef hiç Yok aklımda canım dediklerini düşüneceğim teşekkür ederim

annem ümreden yeni geldi
kızım enes ismi anlamı çok güzelmiş hoca söledi dedi
bizde istiyoruz ama olmuyor tabii o ayrı bir konu neyse ,

bende enes diyorum

Aynı şey bana oluyor canım okuyorum bakıyorum ama hiç bi isme ısınamıyorum
bakalım en kısa zamanda buluruz inşallah :)
utku isminin anlamı hoşuma gitmedi değil uzun çabalar sonucu elde edilen başarı demekmiş..
arada ona kayıyo gibiyiz ama net değil... içim kıpır kıpır olmuyo yani utku ya karşıda

Bakalım hangi isim de içimiz kıpır kıpır olacak

Ne guzelmis anlamiiii
Oglum olsa Utku ya da Uras isterdim ben de. : )

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Uras
Kerem
Deniz
Azad

ftmclk kuzum tekrardan hayırlı uğurlu olsun inşallah ben eğer olursa agah koymayı çok istiyorum hem çok bilindik değil hemde çok modern yada eski değil arada bi isim kulağa çok hoş gelyo diye düşünyrum onun dışında arslan mehmet mustafa hasan ali cihangir ve huzeyfe isimleride çok hoşuma gidiyo ama senin oğluşun için öneri sorarsan ahmet alp koy diyesim geldi

Saol canım benim darısı sana olsun inşallah tez vakitte güzeller düşüneceğim

18 haftalık bebeğimi erkek olduğunu öğrendiğim gün kaybettim. Karnimda hiç oğlum diye sevemeden gitti. Doğsaydı adını koray istiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…