Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, doğumuma 4 gün kaldı. Ben Aren ismini beğeniyorum, eşim hiç isim önermemişti ama yakın zamanda Aslan ismini önerdi. Sizce Aren mi daha güzel Aslan mı?
Söylenişi hoşuma gidiyor, kısa olması da öyle. Farsça kökenli diye geçiyor ama Hititce ve Arnavutça diyenler de var. Farscada en parlak kum tanesi demek, Hititcede ışığın oğlu demek. Dağ, kartal, yiğit anlamları da var.
Kızıma isim arastirirken isim analizi videolarını çok izliyordum.Orda Aslan isminin çok şanslı talihli,güçlü bir isim olduğu soyleniyordu.Ayrica hiç belirttiği için Aslan ismi erkeğe daha çok yakışıyor .Asıl bir isim.Aslan i cok beğendim .Aren çok beğendiğim bir isim degil.Saglikla gelsin bebeginiz ..
Kızıma isim arastirirken isim analizi videolarını çok izliyordum.Orda Aslan isminin çok şanslı talihli,güçlü bir isim olduğu soyleniyordu.Ayrica hiç belirttiği için Aslan ismi erkeğe daha çok yakışıyor .Asıl bir isim.Aslan i cok beğendim .Aren çok beğendiğim bir isim degil.Saglikla gelsin bebeginiz ..
Merhabalar, doğumuma 4 gün kaldı. Ben Aren ismini beğeniyorum, eşim hiç isim önermemişti ama yakın zamanda Aslan ismini önerdi. Sizce Aren mi daha güzel Aslan mı?
Ben dün oğlum olacağını öğrendim zatenn oğlum olursa rahmetli amcamın adı olduğu için koymak istiyodum Arslan olarak koymak istiyorum aren çocukken hoş ama büyüyünce hafif kalacak gibi tabiki bu benim fikrim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah