Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soyisim de biraz uzun aslında, haklısınız ona da bakmak lazım , ben de kağan a bayılıyorum ama bi ömür kağan mı kaan mı sorusuna maruz kalır mı bilemedimMerhaba bu isimlerden bana göre en çok kağan ve oğuzhan güzel.ben kısa isimleri seviyorum hanlı isimleri sevmem ama oğuzhana han yakışıyor o yüzden ikisi arasından kağana oy verdim. Soyisminizle uyumuna ya da soyisiminizin uzunluğuna göre de tercih yapabilirsiniz mesela kısa soyisimse oğuzhan gibi uzun bir isim de olabilir.
Ediz cok guzel gercekten ama eşinin kardrşinin çoğunun adı , iki kuzen olacaklar yani, teşekkürler öneriler içinKıvanç ve Erdem diyorum. Ek olarak Ediz ve Tuna da güzel isimler.
Bera hiç duymadım güzelmiş anlamını biliyor musunuzKıvanç yada Bera,Bilge,Eray
Seçkin elit kişi demekBera hiç duymadım güzelmiş anlamını biliyor musunuz
ğ sorusu kesin olur ya da kendisi düzeltmek zorunda kalabilir ama başka bir karışıklık olmaz kağan ya da kasn isminde . Bazı isimler var hepten yanlış anlaşılıp yanlış yazıma müsait(yağız/yavuz gibi)en azından kağan net bir isim başka isimle karışıklık olmazSoyisim de biraz uzun aslında, haklısınız ona da bakmak lazım , ben de kağan a bayılıyorum ama bi ömür kağan mı kaan mı sorusuna maruz kalır mı bilemedim
Güncel diyelim, belki yeni görüp oy kullanan olur![]()
Teşekkür ederimyeni görüp oy kullandım