Anket İsim konusunda yardım lutfen

Sizce?

• Kağan

OY: 9 20,5%
  • Erdem

OY: 16 36,4%
  • Guven

OY: 3 6,8%
  • Oğuzhan

OY: 4 9,1%
  • Kıvanç

OY: 12 27,3%

• Ankete Katılan
    44

Blue13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
102
76
98
39
Kardeşimin bebeği için oy kullanırsanız cok seviniriz, herkese cok tesekkur ederiz simdiden

Bunların hepsi kötü derseniz önerilere de açığız, sadece Turkce ve anlamlı olsun yeter

Merhaba bu isimlerden bana göre en çok kağan ve oğuzhan güzel.ben kısa isimleri seviyorum hanlı isimleri sevmem ama oğuzhana han yakışıyor o yüzden ikisi arasından kağana oy verdim. Soyisminizle uyumuna ya da soyisiminizin uzunluğuna göre de tercih yapabilirsiniz mesela kısa soyisimse oğuzhan gibi uzun bir isim de olabilir.

Kıvanç ve Erdem diyorum. Ek olarak Ediz ve Tuna da güzel isimler.

Kıvanç yada Bera,Bilge,Eray

Merhaba bu isimlerden bana göre en çok kağan ve oğuzhan güzel.ben kısa isimleri seviyorum hanlı isimleri sevmem ama oğuzhana han yakışıyor o yüzden ikisi arasından kağana oy verdim. Soyisminizle uyumuna ya da soyisiminizin uzunluğuna göre de tercih yapabilirsiniz mesela kısa soyisimse oğuzhan gibi uzun bir isim de olabilir.
Soyisim de biraz uzun aslında, haklısınız ona da bakmak lazım , ben de kağan a bayılıyorum ama bi ömür kağan mı kaan mı sorusuna maruz kalır mı bilemedim

Soyisim de biraz uzun aslında, haklısınız ona da bakmak lazım , ben de kağan a bayılıyorum ama bi ömür kağan mı kaan mı sorusuna maruz kalır mı bilemedim
ğ sorusu kesin olur ya da kendisi düzeltmek zorunda kalabilir ama başka bir karışıklık olmaz kağan ya da kasn isminde . Bazı isimler var hepten yanlış anlaşılıp yanlış yazıma müsait(yağız/yavuz gibi)en azından kağan net bir isim başka isimle karışıklık olmaz

Back
X