Doğuma Hazırlık İsim kararsızlığımız!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Verda il
. "Verda ile ilgili ne düşünüyorsunuz?Merak ettim Unıcornbe.
Aslnda Arapça bır kelıme arapçada yazılış olarak Verd Gül olarak geçiyormuş
biraz baktımda... türkçe söylenişi Verde verda olarak kullanılıyor
işin içine arapça gırınce yazılıs soylenıste türkceye gore degısıryor bence kafanızı karıstırmayın şimdiden
zamanınız varsa düşünün eşinizle belırleyın bir kaçını canımondan sonra konuşalım

Naz,ece,berra,hazal,mecal..

Çok teşekkürler.Ben de böyle biliyorum Verdayı.O işimden vazgeçtik vermek fiilinden ötürü.Peren ismi nasıl geliyor kulağa?Pereni de elersem daha anlaşılır Melis yada Pelin düşünücem gibi.Çok zormuş.Biraz farklı arıyoruz. Bu seferde ya seslenişi ya kökeni ya da anlamı kötü çıkıyor.

Lal telaffuzu zor, ''a''yı incelterek söylemek zor olabilir.
Peren de pelerin dermiş gibi geldi bana

Erkek ismi olarak Arel,Arman,Dora,Çınar,Kaya...Daha çoğaltılabilir.Erkekte kaliteli şık isim alternatifi daha çok kesinlikle.Perenin ben de Beren'le karışabileceğinden endişeliyim.Aslında seçkin bir isim.Melisa deyince nedense gözümde fazla özgüvenli bir kız beliriyor.Melis veya Pelin arasındayım şu ara.Doğuma az kaldı.

Alya guzel ... Bence ikisinden biri diyorsan Alya'yi tercih et.. aslinda Aliye diye geciyor..
Melis ve Pelin ikilisi arasında kaldımsanırım.Alya anlam olarak güzel ama biraz kalın geldi kulağıma.Duru da biraz fazla kondu galiba

Melis ve Pelin ikilisi arasında kaldımsanırım.Alya anlam olarak güzel ama biraz kalın geldi kulağıma.Duru da biraz fazla kondu galiba
Alya da sapkali soylrnmesi gerekir . Melis ve Pelin arasinda kaldiysan ikisindrn birini sec .

Ama hangisi daha iyi bir seçim olur hiç bilemiyorum.Pelin in bir başka imajı varmış galiba şu ara.
Imaj falan bilmiyorum. Anlik yorumlara takilmayon hersene bir isme birsey bulunur. Unutulur gider. Az zamanin kaldi bence begendiklerinden birini sec . Yine isim bakarsin. En azindan bulamazsan bu olsun dersin.Az zamanin kaldi birini secmeden baska isimlere yonelirsen hic secemezsin.

Haklısınız.Pelin ya da Melis üzerinde düşünücem.Sizce hangisi daha hoş?

lalperen olsun 2 isimli çok yakışır. bi kızım olursa bende lalperen koycam, kızlarımız adaş olur muhteşem. aşığım bu isme

Haklısınız.Pelin ya da Melis üzerinde düşünücem.Sizce hangisi daha hoş?
canim ikiside ayni uzaklikta bana Ama Melis daha iyi sanki. Yinede sen dusun sen karar ver. Birinci derece akraban yada fikrine guvendigin kuzenlerin varsa onlarada oylama yap. Bence en iyi zevkine guvendigin akrabalara sorman ya da arkadasa

Melis bence hatta melisa yı da düşünebilirsiniz gonetiği çok güzel

canim ikiside ayni uzaklikta bana Ama Melis daha iyi sanki. Yinede sen dusun sen karar ver. Birinci derece akraban yada fikrine guvendigin kuzenlerin varsa onlarada oylama yap. Bence en iyi zevkine guvendigin akrabalara sorman ya da arkadasa
pera İSMİNİDE DÜŞÜN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…