Aslnda Arapça bır kelıme arapçada yazılış olarak Verd Gül olarak geçiyormuşVerda il
. "Verda ile ilgili ne düşünüyorsunuz?Merak ettim Unıcornbe.
Çok teşekkürler.Ben de böyle biliyorum Verdayı.O işimden vazgeçtik vermek fiilinden ötürü.Peren ismi nasıl geliyor kulağa?Pereni de elersem daha anlaşılır Melis yada Pelin düşünücem gibi.Çok zormuş.Biraz farklı arıyoruz. Bu seferde ya seslenişi ya kökeni ya da anlamı kötü çıkıyor.Aslnda Arapça bır kelıme arapçada yazılış olarak Verd Gül olarak geçiyormuş
biraz baktımda... türkçe söylenişi Verde verda olarak kullanılıyor
işin içine arapça gırınce yazılıs soylenıste türkceye gore degısıryor bence kafanızı karıstırmayın şimdiden
zamanınız varsa düşünün eşinizle belırleyın bir kaçını canımondan sonra konuşalım
Erkek ismi olarak Arel,Arman,Dora,Çınar,Kaya...Daha çoğaltılabilir.Erkekte kaliteli şık isim alternatifi daha çok kesinlikle.Perenin ben de Beren'le karışabileceğinden endişeliyim.Aslında seçkin bir isim.Melisa deyince nedense gözümde fazla özgüvenli bir kız beliriyor.Melis veya Pelin arasındayım şu ara.Doğuma az kaldı.Aynen canim dogumuna varsa bekle elbet birini sececeksin. Birde eşinin begenmeside var. Sen begensende eşinin fikrini de aliyorsin. Ikiye yada uce indirin sonra birine karar verorsiniz. Secenek cok olursa karar zor oluyor. Bende erkek ismi ariyorum ilk oglumun adina uygun. Benim fikrim daha once soyledigim Melisa. Benim tercihlerim arasindaydi. Peren , beren ismine benziyor beren anlayabilirler. tekrarlayabilir ismini. Bunlarada dikkat edin. Esinle sec bence. Isimler normal koyulabilecek isimler.
Lal i şapkalı kullanmazsak dilsiz oluyor.Lal telaffuzu zor, ''a''yı incelterek söylemek zor olabilir.
Peren de pelerin dermiş gibi geldi bana
Alya guzel ... Bence ikisinden biri diyorsan Alya'yi tercih et.. aslinda Aliye diye geciyor..Alya,Duru peki?
Melis ve Pelin ikilisi arasında kaldımsanırım.Alya anlam olarak güzel ama biraz kalın geldi kulağıma.Duru da biraz fazla kondu galibaAlya guzel ... Bence ikisinden biri diyorsan Alya'yi tercih et.. aslinda Aliye diye geciyor..
Alya da sapkali soylrnmesi gerekir . Melis ve Pelin arasinda kaldiysan ikisindrn birini sec .Melis ve Pelin ikilisi arasında kaldımsanırım.Alya anlam olarak güzel ama biraz kalın geldi kulağıma.Duru da biraz fazla kondu galiba
Ama hangisi daha iyi bir seçim olur hiç bilemiyorum.Pelin in bir başka imajı varmış galiba şu ara.Alya da sapkali soylrnmesi gerekir . Melis ve Pelin arasinda kaldiysan ikisindrn birini sec .
Imaj falan bilmiyorum. Anlik yorumlara takilmayon hersene bir isme birsey bulunur. Unutulur gider. Az zamanin kaldi bence begendiklerinden birini sec . Yine isim bakarsin. En azindan bulamazsan bu olsun dersin.Az zamanin kaldi birini secmeden baska isimlere yonelirsen hic secemezsin.Ama hangisi daha iyi bir seçim olur hiç bilemiyorum.Pelin in bir başka imajı varmış galiba şu ara.
Haklısınız.Pelin ya da Melis üzerinde düşünücem.Sizce hangisi daha hoş?Imaj falan bilmiyorum. Anlik yorumlara takilmayon hersene bir isme birsey bulunur. Unutulur gider. Az zamanin kaldi bence begendiklerinden birini sec . Yine isim bakarsin. En azindan bulamazsan bu olsun dersin.Az zamanin kaldi birini secmeden baska isimlere yonelirsen hic secemezsin.
canim ikiside ayni uzaklikta bana Ama Melis daha iyi sanki. Yinede sen dusun sen karar ver. Birinci derece akraban yada fikrine guvendigin kuzenlerin varsa onlarada oylama yap. Bence en iyi zevkine guvendigin akrabalara sorman ya da arkadasaHaklısınız.Pelin ya da Melis üzerinde düşünücem.Sizce hangisi daha hoş?
LAL anlamı ıyı degılLal ve Peren isimleri nasıl sizce?Kulağa nasıl geliyor?Yorumlar mısınız?
pera İSMİNİDE DÜŞÜNcanim ikiside ayni uzaklikta bana Ama Melis daha iyi sanki. Yinede sen dusun sen karar ver. Birinci derece akraban yada fikrine guvendigin kuzenlerin varsa onlarada oylama yap. Bence en iyi zevkine guvendigin akrabalara sorman ya da arkadasa