Doğuma Hazırlık İsim kararsızlığımız!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaşkar Peren uydurma bir isim değil aynı zamanda eskı bır isimdir duyulmamış olabılır anlamı ülker yıldızı yıldız kumesıne verılen isim Peren
Çok ılgınc bır detay daha var Perenın eş anlamlı ismi yani aynı anlamı taşıyan Ülker Süreyya ve Pervın dikkat edersenız bunlarda eskı ısım yıldız takımına verılen isimler nereden bılıyorum bı arkadasım var adı Peren 32 yasında isim anlamını sordugumda kendısı boyle soylemıstı Fizik öğretmenı begenen arkadas aman aman bı anlam aramıyorsan bence uygundur :KK8:

İkisinde berbat farklı olmak ıcın ne bu saçma isimler ya onlar ilerde büyüyecek okadar güzel isimler var ki

Arkadaşkar Peren uydurma bir isim değil aynı zamanda eskı bır isimdir duyulmamış olabılır anlamı ülker yıldızı yıldız kumesıne verılen isim Peren
Çok ılgınc bır detay daha var Perenın eş anlamlı ismi yani aynı anlamı taşıyan Ülker Süreyya ve Pervın dikkat edersenız bunlarda eskı ısım yıldız takımına verılen isimler nereden bılıyorum bı arkadasım var adı Peren 32 yasında isim anlamını sordugumda kendısı boyle soylemıstı Fizik öğretmenı begenen arkadas aman aman bı anlam aramıyorsan bence uygundur :KK8:[/QUOTE. Evet bu ismi anlayan anlar☺️Çok net açıklamışsınız.

Çok ılgınc bır detay daha var Perenın eş anlamlı ismi yani aynı anlamı taşıyan Ülker Süreyya ve Pervın dikkat edersenız bunlarda eskı ısım yıldız takımına verılen isimler nereden bılıyorum bı arkadasım var adı Peren 32 yasında isim anlamını sordugumda kendısı boyle soylemıstı Fizik öğretmenı begenen arkadas aman aman bı anlam aramıyorsan bence uygundur :KK8:
Bu ismi anlayan anlar☺️Çoknet açıklamışsınız.

Verda il
. "Verda ile ilgili ne düşünüyorsunuz?Merak ettim Unıcornbe.

Peren ismi eski isim , yeni veya uydurma degil. Ismi begenmeyen bilmeden sallayan oluyor sorarsaniz karar veremezsiniz. bir isim ne kadar guzel olirsa olsun sizin icinize sinmemisse guzel degildir zaten. Cocuguna baskasinin sectigi ismi degil sizin sectiginiz ismi koyun. Isteyen begenir isteyen begenmez.Nacizane tavsiyem Isim nasil diye sormayin isim tercihi alin. Begendiklerinizden iki secenege indirip tercih yapin sonra.

Peren ismi eski isim , yeni veya uydurma degil. Ismi begenmeyen bilmeden sallayan oluyor sorarsaniz karar veremezsiniz. bir isim ne kadar guzel olirsa olsun sizin icinize sinmemisse guzel degildir zaten. Cocuguna baskasinin sectigi ismi degil sizin sectiginiz ismi koyun. Isteyen begenir isteyen begenmez.Nacizane tavsiyem Isim nasil diye sormayin isim tercihi alin. Begendiklerinizden iki secenege indirip tercih yapin sonra.
O zaman "Melis, Peren ,Pelin, Melisa, Naz Alya"isimlerini yorumlar mısınız?Hangisi iyi hangisi kötü?

O zaman "Melis, Peren ,Pelin, Melisa, Naz Alya"isimlerini yorumlar mısınız?Hangisi iyi hangisi kötü?
Açıkçası hepsi eş yakınlıkta bana,o yüzden kararsız kaldım.Sadece birisini ön plana çıkarmamda bana yardımcı olur diye buraya sordum ama dediğiniz gibi Zevkler kültürler çok farklı.

Açıkçası hepsi eş yakınlıkta bana,o yüzden kararsız kaldım.Sadece birisini ön plana çıkarmamda bana yardımcı olur diye buraya sordum ama dediğiniz gibi Zevkler kültürler çok farklı.
Aynen canim dogumuna varsa bekle elbet birini sececeksin. Birde eşinin begenmeside var. Sen begensende eşinin fikrini de aliyorsin. Ikiye yada uce indirin sonra birine karar verorsiniz. Secenek cok olursa karar zor oluyor. Bende erkek ismi ariyorum ilk oglumun adina uygun. Benim fikrim daha once soyledigim Melisa. Benim tercihlerim arasindaydi. Peren , beren ismine benziyor beren anlayabilirler. tekrarlayabilir ismini. Bunlarada dikkat edin. Esinle sec bence. Isimler normal koyulabilecek isimler.

X